Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вертонген си ставил слика на Инстаграм кај што држи замрзнато пакување пченка на зглобот, што значи не е ништо страшно, само мирува. Во спротивно ќе беше во лонгета, изгледа само не го замараатВертонген читав можно е да го пропушти почетокот на сезоната.
Бони го сметам за подобар напаѓач од Мичу, и очекувам подобар стрелец да биде. Го земав и јас во тим, но сеуште сум на дилема меѓу овие два играчи.
Мичу има голема предност што е меѓу играчите од среден ред, и гол од него ќе носи 5 поена, а исто и по 1 поен ќе се добива за секој клин шит.
Знаеш дека го имаш Вањама у тим така?М
Избегнувајте деструктивци во тимот.
Знаеш дека го имаш Вањама у тим така?
Заебана е ситуацијава со Бејл. Без него многу подобар состав во генерала може да се напраи, али знаеш дека секоја недела другите ќе ги пуни со поени и ќе бидат у предност ако не го земеш ти. Од секој аспект најубаво би било да си иде. Ја више спремам како би ми изгледал составот без него, и ми се допаѓа.
Некој нови кодови да не има нешто ??? како и да е мора у некоја лига прв да сум xD .