Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека ќе има гафови, идиотско поднебје сме :P

Знам дека ќе има гафови, идиотско поднебје сме :P
А демек само кај нас во регионов има гафови? Си ги гледал другите X-factor низ светов какви се пациенти има? Или само ние во регионов сме идиоти, на други места нема такви?

А демек само кај нас во регионов има гафови? Си ги гледал другите X-factor низ светов какви се пациенти има? Или само ние во регионов сме идиоти, на други места нема такви?
Имаш право. Не се тие кај нас само, ама ние сме махери за гафови правење :)

Не се само кај нас нормално, се сетив на Идолот („Фар акрос д диштнс“ итн...) шо ми останале до ден-денес во сеќавање и сеуште слушам мајтапи на овие теми :D Calm down @Crazy in Love, не те нареков идиот, освен ако не се пронајде - да не доби „НЕ“ на аудицијата? :cautious:

Не сме ние, секаде ги има истите кои очајно сакаат 5 минути слава и 100.000 прегледи на ЈуТуб, тоа не е само кај нас. Секаде ги има таквите.

Не се само кај нас нормално, се сетив на Идолот („Фар акрос д диштнс“ итн...) шо ми останале до ден-денес во сеќавање и сеуште слушам мајтапи на овие теми :D Calm down @Crazy in Love, не те нареков идиот, освен ако не се пронајде - да не доби „НЕ“ на аудицијата? :cautious:

Не, никогаш и не би се пријавила, не се мешам таму каде немам талент доволно имам акал во главата, али преку глава ми е самите себе да се нарекуваме морони. Секаде има идиоти, нема врска поднебјето со тоа. Ги следам талентите за шоу-а и дебили има секаде. На еден Икс фактор во Америка еден тип се соблече гол и се дереше ко демони да го прогонуваат. Не е нашево подрачје единствено со идиоти.

Уште не почнало, а кењате одма. Затоа не примаат Македонци у жири, е баш затоа. Ај сус!

Одличен избор за жири, Жељко про, Емина :love: и најголемо поштовање до Кики Лесендрич :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom