Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Кој Трето полувреме момент беше кога последната Македонка после тоа што Зелко ја искара дека пее на англиски,почна да ја пее Јовано,Јованке.......патетично беше по малце морам да признаам ама ако им е. :pos:

А на бештијава од Белград не и сере што пее на анг,Зелка глупа

Интересен беше дечково од Подгорица што ја пееше End of time...(y)

Како што ти кажа Ел Нињо....жени :)
Инаку Жељко нека намали со копирањево на Сајмон не му личи, а и Емина нека намали со обидиве за хумор, оти Х од хумор нема.

Не е лошо засега, убаво музичко шоу на нашиве телевизии конечно. Да видиме што и како ќе биде понатака.

Таа лево од Жељко што седи , си го бара со боринче :)

Ако не ја знаеш Емина Јахович немаш право на неа. Моја е! :love:

Слободно, немој да ми замериш што не ја знам али не гледам потреба да ја знам , патетична ороспија која што најверојатно пробува да биде пејачка ? или веќе е ? успеала од прв попушај ? нема везе небитно

Слободно, немој да ми замериш што не ја знам али не гледам потреба да ја знам , патетична ороспија која што најверојатно пробува да биде пејачка ? или веќе е ? успеала од прв попушај ? нема везе небитно
Сакаш да ми кажеш дека ја немаш слушнато: "Дал она зна, ко сам ти ја, шта сам ти знааачиилааа" ?

име на песната која ја пееше дуетот, машко и женско беа

Ептен ефтино ми изглеа за продукција како X Factor ;) Voice ми е сто пати болји концепт (y)

Жељко глуми Сајмон Кауел :pos:
Истото сакав и јас да го кажам :)
Инаку одлично е сега за сега.... само едно нешто не ми се допадна... за српските натпреварувачи прикажаа цели видео записи, а за нашите сецкаа, по 2 секунди ги даваа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom