Kajgana's Football Fantasy Draft

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување
Пак не ме разбираш. Не викам дека е лош, но има играчи кои одиграле подобро од Хазард и тоа повеќе. Затоа велам бирајте ги оние кои мислите дека биле најдобри, а не омилени. Нормално дека е интересна играта, затоа и бирајте ги најдобрите за да биде уште поинтересна. :)

Па и ти не ме разбираш. Кој вика дека за мене Ешли не бил подобар од Меси на пример? Ако за 99,99% од популацијата Меси е подобар од Ешли можеби јас го сметам Ешли за подобар. Сфаќаш што сакам да кажам ? :)

Па и ти не ме разбираш. Кој вика дека за мене Ешли не бил подобар од Меси на пример? Ако за 99,99% од популацијата Меси е подобар од Ешли можеби јас го сметам Ешли за подобар. Сфаќаш што сакам да кажам ? :)

Пристрасно гледаш затоа така. Во оваа игра не треба да гледаш дали игра за твојот омилен тим, дали ти е омилен играч кој го сакаш мноооогу итн.

Туку во оваа игра треба да го претставиш твоето мислење за тоа кој е најдобриот тим за минатата сезона. Па Бејнс одигра подобро од Ешли Кол минатата сезона, не ме зафркавај. Ама гордоста не ти дозволува демек овој од Евертон да го ставам, пффф, нема шанси, или тој од Баерн? Подобро од Челзи ќе го ставам Кол него овие двајцата. Се инаетиш и ти. :D

И ќе речеш, џабе, цел свет нека мисли така, јас онака мислам и крај.

Пристрасно гледаш затоа така. Во оваа игра не треба да гледаш дали игра за твојот омилен тим, дали ти е омилен играч кој го сакаш мноооогу итн.

Туку во оваа игра треба да го претставиш твоето мислење за тоа кој е најдобриот тим за минатата сезона. Па Бејнс одигра подобро од Ешли Кол минатата сезона, не ме зафркавај. Ама гордоста не ти дозволува демек овој од Евертон да го ставам, пффф, нема шанси, или тој од Баерн? Подобро од Челзи ќе го ставам Кол него овие двајцата. Се инаетиш и ти. :D

И ќе речеш, џабе, цел свет нека мисли така, јас онака мислам и крај.

Ама тоа е сепак субејктивно.
Не викам дека ми е во ред мислењето него викам дека твоето не е во ред :D :)
Сепак форум игра е ова не мора толку сериозно да се сфаќа. Според цел свет 2-3ца од тимот на годината на ФИФА не требаше да се најдат во тој тим па сепак..
Не ми е поентата дали Ешли, Немања, Стиви требало да бидат одберени туку дека ова е игра и кој што сака може да си одбере. Еве јас ако сакам можам и Величе да го одберам и така на крај се гласа а не играат буквално играчиве па да се одлучи победник :)

Ама тоа е сепак субејктивно.
Не викам дека ми е во ред мислењето него викам дека твоето не е во ред :D :)
Сепак форум игра е ова не мора толку сериозно да се сфаќа. Според цел свет 2-3ца од тимот на годината на ФИФА не требаше да се најдат во тој тим па сепак..
Не ми е поентата дали Ешли, Немања, Стиви требало да бидат одберени туку дека ова е игра и кој што сака може да си одбере. Еве јас ако сакам можам и Величе да го одберам и така на крај се гласа а не играат буквално играчиве па да се одлучи победник :)

Мислам дека не е фер за останатите да бираме играчи од типот на Ешли Кол, Величе или некој од Гројтер Фирт. Повеќето сепак сериозни ја сфатиле играта, а така и треба. Ако си го планирал тоа намерно да бираш такви бош играчи, тогаш и не требало да учествуваш. Ќе имало сигурно друг некој што ќе сака да учествува со цел да го претстави неговото мислење за тоа кој е најдобриот тим составен од играчи кои биле најдобри минатата сезона, а не да се зафркава и да се прави интересен.

Мислам дека не е фер за останатите да бираме играчи од типот на Ешли Кол, Величе или некој од Гројтер Фирт. Повеќето сепак сериозни ја сфатиле играта, а така и треба. Ако си го планирал тоа намерно да бираш такви бош играчи, тогаш и не требало да учествуваш. Ќе имало сигурно друг некој што ќе сака да учествува со цел да го претстави неговото мислење за тоа кој е најдобриот тим составен од играчи кои биле најдобри минатата сезона, а не да се зафркава и да се прави интересен.

Е да во право си, ако не ја сфаќам играва сериозно треба одма да бидам лишен од добивање на главната награда викенд до Маврови анови за двајца.
Ептен сериозно ја сфаќаш играва :D
И башка Ешли е еден од најдобрите леви бекови во светот, така да ако не јас сигурно ќе го одбереше некој друг, не е Ешли некој играч на ниво на еве да речеме Лам (и во случај да не сфаќаш заебанција беше делов со Лам, кога би бил посериозен би рекол дека Ешли не е играч од типот на Алаба :D )

Ули, кој кого сака нека си го бира. Затоа после ќе има анкета и членовите ќе гласаат за најдобриот тим според нив.

Е да во право си, ако не ја сфаќам играва сериозно треба одма да бидам лишен од добивање на главната награда викенд до Маврови анови за двајца.
Ептен сериозно ја сфаќаш играва :D

Не, ама не требало ни да учествувуаш, кога си имал намера веќе омилените играчи да ги ставаш. Кога те прашав вчера дали се ладиш на играта ти се браниш, велиш Ешли Кол одигра добро. И тие од Фрајбург одиграа добро ама не е тоа финтата.

Ти пак ептен буквално ја сфаќаш играта, а убаво ти пишува за правилата на 1-та страна, ти демек ајде игра е, ќе си ги ставам омилените играчи и никој ништо не ми може.
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 14:33 ---
Ули, кој кого сака нека си го бира. Затоа после ќе има анкета и членовите ќе гласаат за најдобриот тим според нив.

Да, ама затоа после многу ќе гласаат нереално. Пример фановите на Јунајтед или Челзи ќе си гласаат за оние кои ги бирале највеќе нивните играчи.

Епа сеа, тоа е. Ни можеш на некој да му забраниш кого да бира, ни за кого ќе гласа.

Да, ама затоа после многу ќе гласаат нереално. Пример фановите на Јунајтед или Челзи ќе си гласаат за оние кои ги бирале највеќе нивните играчи.

Не верувам дека сите така ќе гласаат, а и да гласаат тоа е, таква е играта, кога се чека гласови од другите не победува секогаш најдобриот. Почекај малку, прва сезона на играва е, ќе видиме како ќе биде понатаму.

Епа сеа, тоа е. Ни можеш на некој да му забраниш кого да бира, ни за кого ќе гласа.

Точно, не ми беше целта да забранам на некои туку предложувам за да биде по јака играта, исто како ти што си ги напишал правилата убаво само што не се почитуваат. Тоа е. :)

Ама и ти претера.. играчи бираме, не тимови. Пример ако завршил Ливерпул 7 место, не значи дека Џерард не играл добро. Истото и за Челзи и Кол. Врвни играчи избрале, не ги избрале Борини и Марин па да ги тепаш тука. :D

Не дај боже ја Ковачич да го одберам, на плоштад ќе ме обесиш. :D

Ама и ти претера.. играчи бираме, не тимови. Пример ако завршил Ливерпул 7 место, не значи дека Џерард не играл добро. Истото и за Челзи и Кол. Врвни играчи избрале, не ги избрале Борини и Марин па да ги тепаш тука. :D

Не дај боже ја Ковачич да го одберам, на плоштад ќе ме обесиш. :D

Друже ти ги знаеш правилата. Кажав сто пати, не реков дека одиграле слабо, ама нели финтата е да се бираат играчи кои биле едни од најдобрите на своите позиции, а не добри. Ако е за добри, ги има секаде, па во еден Фрајбург колку многу ги има.

Фалеше ушти ти како Интераш Занети да го одбереш и топ ќе беше. (y)

Друже ти ги знаеш правилата. Кажав сто пати, не реков дека одиграле слабо, ама нели финтата е да се бираат играчи кои биле едни од најдобрите на своите позиции, а не добри. Ако е за добри, ги има секаде, па во еден Фрајбург колку многу ги има.

Фалеше ушти ти како Интераш Занети да го одбереш и топ ќе беше. (y)
Па да, играчи кои биле едни од најдобрите на своите позиции, според тие што бираат. Според нив, Џерард и Кол биле едни од најдобрите на своите позиции и тоа е тоа.
И тоа фокусирајќи се на моменталната и формата од минатата сезона е за да не се бираат играчи како Кака, Роналдињо, Гигс на пример, играчи кои се сеушти активни ама веќе потрошени, далеку од врвна форма. А не најдобрите стрикно од минатава сезона. Џерард и Кол се сеуште играчишта (колку-толку :D) и не е грев што се одбрани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom