Kajgana's Football Fantasy Draft

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене, кога би ги имал во тим Арбелоа и Азпи попрво би му дал шанса на Арбелоа. :)

Винсенте дел Боске :P. Добро не дека е лош Арбелоа, одличен е во одбрана, ама Азпи игра и одбрана и напад подеднакво исто.

Винсенте дел Боске :P. Добро не дека е лош Арбелоа, одличен е во одбрана, ама Азпи игра и одбрана и напад подеднакво исто.

Ја па истово мислење го имам ама обратно :D т.е. според мене Азпи и не е нешто посебен во напад. Во секој случај и двајцата се добри играчи, кои што допрва ќе му создаваат главоболки на Дел Боске :D

Ја па истово мислење го имам ама обратно :D т.е. според мене Азпи и не е нешто посебен во напад. Во секој случај и двајцата се добри играчи, кои што допрва ќе му создаваат главоболки на Дел Боске :D

Па Арбелоа полека ќе отпаѓа, тука е Азпи, Монтоја и оној од Атлетико Манкиљо.. Ама не е ни време ни место за тие муабети. :D

Четвртата рунда заврши..

1. Ficoman
- Cristiano Ronaldo
- Philipp Lahm
- Bastian Schweinsteiger
- Javi Martinez

2. DaniBMW
- Gareth Bale
- Juan Mata
- Ilkay Gundogan
- Edinson Cavani

3. Kova10
- Lionel Messi
- Marco Reus
- Arturo Vidal
- Mats Hummels

4. dragonsky
- Robin Van Persie
- Ashley Cole
- Eden Hazard
- Alvaro Arbeloa

5. Jonathan
- Radamel Falcao
- Hulk
- Yaya Toure
- Xabi Alonso

6. Leo Bonnie
- Zlatan Ibrahimovic
- Neymar
- Xavi
- Dani Alves

7. kazioX
- Luis Suarez
- Andres Iniesta
- Steven Gerrard
- Thomas Muller

8. BooBojan
- Robert Lewandowski
- Stephan El Shaarawy
- Nemanja Vidic
- Dante

9. Epics
- Andrea Pirlo
- Mario Götze
- Theo Walcott
- Sergio Ramos

10. Џонтра Волта
- Sergio "Kun" Aguero
- Franck Ribery
- Claudio Marchisio
- Thiago Silva

Распоред за петта рунда

Редоследот за петта рунда

1. @Ficoman
2. @DaniBMW
3. @Kova10
4. @dragonsky
5. @Jonathan
6. @Leo Bonnie
7. @kazioX
8. @BooBojan
9. @Epics™
10. @Џонтра Волта

Ја сум на ред. :D
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 07:46 ---
Marek Hamsik

@Leo Bonnie

Не си ти на ред...

Ако сака, kazioX смее да го избере и Алаба сега. Ако го избере, ќе си бираш друг ти, ако не, изборов ќе ти биде валиден.

kazioX, ако не го избереш Алаба, пингај го Епикс, ако го избереш пингај го Бојан.

Не си ти на ред...

Ако сака, kazioX смее да го избере и Алаба сега. Ако го избере, ќе си бираш друг ти, ако не, изборов ќе ти биде валиден.

kazioX, ако не го избереш Алаба, пингај го Епикс, ако го избереш пингај го Бојан.

Настана забуна :) ке ја оправеме работата...

Даде Жорди Алба 2 гола, и одма го земате за во тим...Пред тоа, никој не се сети на него :D

Па и жорди имаше доста добра сезона во Барса,јас за мене сепак Алаба од Баерн изигра малце подобро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom