Kajgana's Football Fantasy Draft

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување
Следната игра би било подобро да не игра никој од првата за да добијат шанса тие што не беа во можност да ја видаат темава.

Следната игра би било подобро да не игра никој од првата за да добијат шанса тие што не беа во можност да ја видаат темава.

Или нека се направи
Kajgana's Football Fantasy Draft #2

Очигледно е дека не ги разбирате правилата.

Еве ги правилата

:- Учествуваат 10 членови
- Целта на играва е да создадете тим од 11 играчи (1 голман, 3 до 5 дефанзивци, 2 до 5 играчи од средината и 1 до 3 напаѓачи), избирајќи играчи кои се сеуште активни, фокусирајќи се на нивната моментална форма и формата од минатата сезона. Идејата е да се склопи најдобриот можен тим.

Лошо започнавте. Каде со играчи како Ешли Кол, Џерард и Видиќ?

Очигледно е дека не ги разбирате правилата.

Еве ги правилата

Лошо започнавте. Каде со играчи како Ешли Кол, Џерард и Видиќ?

Супер беше Џерард сезонава бе.

Супер беше Џерард сезонава бе.

Финтата е да го направите најдобриот можен тим од формата на играчи од минатата сезона. Не велам дека Џерард бил лош, ама има повеќе играчи од средниот ред што беа подобри минатата сезона така да со тој избор ти губиш или не ти е целта да го направиш најдобриот тим од минатата сезона туку омилениот тим? :)

Стварно бе, што е ова само 2-3 од Баерн и Дортмунд. Срамота (n)
:D

Финтата е да го направите најдобриот можен тим од формата на играчи од минатата сезона. Не велам дека Џерард бил лош, ама има повеќе играчи од средниот ред што беа подобри минатата сезона така да со тој избор ти губиш или не ти е целта да го направиш најдобриот тим од минатата сезона туку омилениот тим? :)

Според мене бил добар и сум одлучил да го ставам во мојот тим, нормално е другите да имаат друго мислење затоа ќе гласаат да се избере најдобриот тим.

Стварно бе, што е ова само 2-3 од Баерн и Дортмунд. Срамота (n)
:D

Знаев дека ќе се јави некој со таков коментар, посебно од тебе очекував. :icon_lol:

Не значи дека треба само од Баерн и Дортмунд да се бираат заради тоа што беа финалисти во ЛШ, но кога се бира веќе од Јунајтед пример може Ван Перси, Керик, Џонс, Де Геа ама Видиќ? Од Ливерпул Суарез единствено може. Од Челзи освен Мата и Давид Луиз друг не гледам, а ти пример Ешли Кол си го избрал.

Значи не ме сфаќајте погрешно, не ви кажувам кој смеете ама да има смисла изборот на играчи според формата од минатата сезона, а не омилените да се бираат. Ви предложувам само за да има квалитетен избор, да не ставите нас гласачите во лоша ситуација да не знаеме за кој да гласаме. :D

Па добро се работи за лично мислење. Пример според мене не знам како според тебе Хазард бил лош лани а Луиз добар. Баш поради различните размислувања и лимитираните можности играва е интересна :)

Па добро се работи за лично мислење. Пример според мене не знам како според тебе Хазард бил лош лани а Луиз добар. Баш поради различните размислувања и лимитираните можности играва е интересна :)

Пак не ме разбираш. Не викам дека е лош, но има играчи кои одиграле подобро од Хазард и тоа повеќе. Затоа велам бирајте ги оние кои мислите дека биле најдобри, а не омилени. Нормално дека е интересна играта, затоа и бирајте ги најдобрите за да биде уште поинтересна. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom