Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 40-50 мин се на се, може че следува уште нешто покасно... :)

Вечер во паркот кај Ченто, од десна страна на споменикот или штандот со Лашко че има собиранка. Добредојден е секој. Најавени се кајганџии и од друг град така да ќе биде интересно ако некој патот го води да помини.

Час 22:00

Иако Коло го нема одамна, рекетот за време на Пивофест не згаснува...:cenzura:

Една дојава од Полиција. Денеска е забележана нагла кражба на коњчиња, кученца, волиња ова она. Голема е веројатноста телото нивно да се најди во сендвичот ваш. Затоа не ви вреди 100-ката за фалш месо. Кркајте ако сте гладни некои јадења кои не вклучуваат ,,мелено месо" и колбаси, пример пица, тостче и така натака.

Една дојава од Полиција. Денеска е забележана нагла кражба на коњчиња, кученца, волиња ова она. Голема е веројатноста телото нивно да се најди во сендвичот ваш. Затоа не ви вреди 100-ката за фалш месо. Кркајте ако сте гладни некои јадења кои не вклучуваат ,,мелено месо" и колбаси, пример пица, тостче и така натака.

И јас го добив тој впечаток за меленото вчера лошо многу за разлика од лани :)

ми е криво теткица Ина шо нема да ја видам вечерва али ми се чини дека ќе скинам конци вечерва нешто не сум арен. Ојдов јабана и јас

практика ми е да одбегнувам т.е да се хранам поздраво овие 4 дена, пошо квалитетот на скарата е очаен, скарата во прилеп можеш да ја пробаш 360 дена во годината, само не за време на пивофест :)

Шо рекет бе кој зема рекет сега ?!

Локалната бате. Од фирми кои врска немаат со Пивофест се барале "донации" за организацијата на фестивалов. Кој не плати, одма на црната листа.

Значи прилепчани шо домајчини сте бе А? Никој не викна еј, да кажеше Луси ела бе че те честиме едно пиво ... цццц
Да викнефте сама че си го платеф ебаго. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom