- Член од
- 12 јуни 2009
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да може да се деси и тоа,затоа внатре понеси си една-две вреќи од оние за ориз.Да, заради тоа и јас се чудам....зошто знам како ги џипаат од еден до друг крај...па коа ке пукне, ке се сликам тогаш....
Би сакала да знам какво искуство имате со овие куфери.Ме интересира затоа што би одела со него на неколку аеродроми и дали се доволно издржливи, да не ме ''изневерат'' на сред патво смисла да не пукнат.Прегледај го приврзокот 66117
Би сакала да знам какво искуство имате со овие куфери.Ме интересира затоа што би одела со него на неколку аеродроми и дали се доволно издржливи, да не ме ''изневерат'' на сред патво смисла да не пукнат.Прегледај го приврзокот 66117
Да пукнат нема сигурно, ама:Би сакала да знам какво искуство имате со овие куфери.Ме интересира затоа што би одела со него на неколку аеродроми и дали се доволно издржливи, да не ме ''изневерат'' на сред патво смисла да не пукнат.Прегледај го приврзокот 66117