mister blue
Infinity, Eternity, Immortality, Everything...
- Член од
- 4 февруари 2013
- Мислења
- 249
- Поени од реакции
- 96
Како прво, секој кој што го навредува Исмалот го навредил пророкот а секој кој што го навредува пророкот го навредил Господ (Аллах), што значи дека е во војна со Исламот и исламистите, а тоа што вие викате дека исламистите се екстремисти и терористе тоа нема врска затоа што вие не ни знаете за што зборувате не ни знаете што значи зборот ИСЛАМ а не ни знаете што е Исламот и во што повикува, доколку малку читате и студирате за Исламот самите ќе сватите за што зтанува збор. Обратно е, се знае кои се терористи тоа се христијаните, католиците, евреите и другите, зар муслиманите влегоа во Авганистан зар муслиманите влегоа во Ирак зар муслиманите влегоа во Палестина или обратно е, дајте ми одговор на оваа прашање доколку можете, а не дека не можете и самите вие знаете кои се терористи ама не ви се допаѓа тоа, дајте вие кажете ми која од државите е нападната од страна на муслиманите?
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:05 ---
Другар мој уште си дете, искрено ти кажувам уште си дете, треба уште да растеш за да ја видиш реалноста, ај ако не ти е тешко отвори јутуб и побарај ги видеата кои што покажувват што им се случува на америнаските војници во Авганистан во Ирак и во другите земји, погледни малце по колку мртви војници годишно заминуваат за нивните домови и ќе ја видиш реалноста.
DELATA NA ISLAMOT GOVORAT STO ZNACI ISLAM
Inaku islamot i muslimanite ne gi napagat drzavite odnadvor, islamot e kako parazit, gi jade na drzavite odvnatre preku ubivanje na nemuslimanite i stvara muslimanski drzavi.