Го убиле пред родителите: Два куршума во глава бидејќи го "навредувал" Мухамед

• Креатор на темата Креатор на темата Caffè
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво, секој кој што го навредува Исмалот го навредил пророкот а секој кој што го навредува пророкот го навредил Господ (Аллах), што значи дека е во војна со Исламот и исламистите, а тоа што вие викате дека исламистите се екстремисти и терористе тоа нема врска затоа што вие не ни знаете за што зборувате не ни знаете што значи зборот ИСЛАМ а не ни знаете што е Исламот и во што повикува, доколку малку читате и студирате за Исламот самите ќе сватите за што зтанува збор. Обратно е, се знае кои се терористи тоа се христијаните, католиците, евреите и другите, зар муслиманите влегоа во Авганистан зар муслиманите влегоа во Ирак зар муслиманите влегоа во Палестина или обратно е, дајте ми одговор на оваа прашање доколку можете, а не дека не можете и самите вие знаете кои се терористи ама не ви се допаѓа тоа, дајте вие кажете ми која од државите е нападната од страна на муслиманите?
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:05 ---

Другар мој уште си дете, искрено ти кажувам уште си дете, треба уште да растеш за да ја видиш реалноста, ај ако не ти е тешко отвори јутуб и побарај ги видеата кои што покажувват што им се случува на америнаските војници во Авганистан во Ирак и во другите земји, погледни малце по колку мртви војници годишно заминуваат за нивните домови и ќе ја видиш реалноста.

DELATA NA ISLAMOT GOVORAT STO ZNACI ISLAM

Inaku islamot i muslimanite ne gi napagat drzavite odnadvor, islamot e kako parazit, gi jade na drzavite odvnatre preku ubivanje na nemuslimanite i stvara muslimanski drzavi.

Бидејќи ми беше избришана пораката оти модераторот мислел дека е шега, еве ќе бидам искрен од се срце - секој кој ќе каже дека исламот е религија на мирот е ироничен до даска. Таа реченица е најголемата контрадикторност на светот.

Нека ме убедуваат колку сакаат, но убивање деца оти навредиле некој кој умрел пред 1400 години е доволен доказ колку умоболен може да биде некој кој смета дека убивањето на детево е праведен чин.

Ама ако, нека прават вакви гнасотии и понатаму. После нека плачат како немуслиманите ги тепале.

Ќе мине долго време пред муслиманите да доживеат ренесанса. Ако имаат разум за тоа.

Ова е многу јак феномен. Увек кога некоја арапина ќе направи урка бурка алах џихад потег цела исламистичка багра као демек го осудуваат, демек тоа не било ислам. И се така некоја арапина зулумќари во име на Ислам, во име на Алах, во име на Мухамед итн, и на крај, не бе, не е тоа Ислам.
Ако не е тоа ислам, ондак зошто поголемиот дел од тие што се декларираат како исламисти го практикуваат тоа што НЕ е ислам? Очигледно е дека она што го гледаме е вашето вистинско лице, а вашите обиди да си го очистите образот пред светот се во најмала рака детски.

Како прво, секој кој што го навредува Исмалот го навредил пророкот а секој кој што го навредува пророкот го навредил Господ (Аллах), што значи дека е во војна со Исламот и исламистите, ...
Смрдле,

Твоето оправдание за убиството на детето е најдобрата исламофобска алатка која сам ја употребуваш. Оправдувањето на убиството ти држи вода само за на Исламски Центар или каде и да се собирате со вашите умоболни идеи.

Нас не ни треба ни СиЕнЕн, ни БиБиСи, за да видиме какви се Муслиманите. Подршката која ја добија убијците на деца од прошлиот Велигден тоа прилично добро го отсликува. Секоја сквернавена и опљачкана црква во муслиманско доминантните средини (што се случува еднаш неделно), тоа ни го доловува. Сите претепани кафирчиња, по автобусите (секој ден по еден случај), тоа ни го доловува...
Твоите бајки чувај ги за странците (од ЕУ, САД...), мада глеам у задње време и они се подложни на мирољубивоста исламска.

Обидот да ја оправдаш постапката на гомнана кои се ко тебе, тука, а и секаде каде што има останато малку разум, нема да помине така како што си замислил.

абре има на сила да веруваш во “него“ (не ми се спомиња името) и деца да убиваш ако треба за “него“. како не гледаш дека иднината е во “него“, во забулени неуки жени, кои треба 3 пати на ден да се тепаат (така вика “тој“), во испрани мозоци, е тоа е иднината.
не друго, него овакви испади се повеќе има во нашава ни мила македонија. тоа е трагедијата :(

imaat sekakvi luge a vistinskite vernici na islamot ne razmisluvaat ( odat po verata a ne razmisluvaat ) zashto kuranot ne e objasnet i mnogu e tesko da se razjasnuva i zaradi toa e strogo zabraneto kuranot da se tolkuva spored svoe razmisluvanje a toa shto muslimanite ne razmisluvaat ova go kazuvam od iskustvo.

imaat sekakvi luge a vistinskite vernici na islamot ne razmisluvaat ( odat po verata a ne razmisluvaat ) zashto kuranot ne e objasnet i mnogu e tesko da se razjasnuva i zaradi toa e strogo zabraneto kuranot da se tolkuva spored svoe razmisluvanje a toa shto muslimanite ne razmisluvaat ova go kazuvam od iskustvo.
а?

Единствена разлика меѓу „Исламските“ држави и „Западните“ е што овие вторите се секуларни.

Да живеевме ние во Христијанска теократија ке ве видев како ке пеевте кога ке се палеа вештерки на плоштад.

Да живеевме ние во Христијанска теократија ке ве видев како ке пеевте кога ке се палеа вештерки на плоштад.
А замисли тек како би било срање, ацтешка теократска држава да бевме. Секој ден по десет+ вадења срца у живо на плоштад...

Духот на времето од Средниот Век (со палење вештерки, вадење срце, черечење со коњи и слично), кај Ацтеките, Христијаните, Монголите... за среќа, е дамнешно минато.

Сметам дека Ти не веруваш, дека денес, во Христијанска теократска држава, во 21 век, би се палеле вештерки на плоштад. Бев еднаш у Ватикан, но не видов клада нигде.

Е сега, исто така знаеш дека 21 век е исто така век на фатва против фудбалот, сипање киселина во лице, силување и осуда на силуваните жени :tapp: ), убиства на деца заради не познавање на Коранот, навредување на Мухамед, рушење на културно историски оставштини во име на Алах и да не набројувам какви све не злосторства се прават во неговото име.

Никој нема дилема во врска со ова. Единствена дилема, кај мене лично, е причината поради која некој како тебе, изигрува дрвен адвокат (на ѓаволот).

Дезинформација е веста.

Дезинформација е веста.

Не е дезинформација.
Муслиманите убиваат ако Мухамед се почуствува навреден - само тука на Балканот не им оди тоа со убивањето - пола форум ќе требаше да биде убиен тука!
Само ако ги читнеме темите за Мухамед, Коранот итн итн

Да не цитираме сега пак од Коранот што се се прави со оние кои ќе зборуваат за „вистинската религија“ на планетата Земја!

Ц ц ц... дете бре... се навредил многу Мухамед од дете... ептен!!!

Муслиманите убиваат ако Мухамед се почуствува навреден - само тука на Балканот не им оди тоа со убивањето -
aw really?

да не си јалнаш нешто телемиту? ај провери се.

Не е дезинформација.
Муслиманите убиваат ако Мухамед се почуствува навреден - само тука на Балканот не им оди тоа со убивањето - пола форум ќе требаше да биде убиен тука!
Само ако ги читнеме темите за Мухамед, Коранот итн итн

Да не цитираме сега пак од Коранот што се се прави со оние кои ќе зборуваат за „вистинската религија“ на планетата Земја!

Ц ц ц... дете бре... се навредил многу Мухамед од дете... ептен!!!

13.04.2012

;)

Се разбира дека е дезинформација. Вакви работи не се случуваат во исламски земји.
Таман работа.

Дезинформација е веста.

Ти можеш при очи слеп да се правиш,но тоа нема само по себе да биде доволно и да направи гомната да исчезнат.Немој случајно да си осудил ваков чин,Алах ќе ми ти се налути,он посакува робови слепи и послушни како тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom