Тоа сум јас [фотографии од вашето детство]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm:
--- надополнето: 28 декември 2013 во 14:34 ---

Се шалев
Ахххх таа моја генерација децата се однесуваат како да се 25 годишни
Се муваат имаат девојки,дечковци цел божји ден се на Фејсбук и дрмат само. Кај мене во одд има девојче кое има 45 кг и е на диета значи бог да чува јас и викам зашто си на диета значи дете си таа ми вика мора да изгледам секси значи :facepalm:.Еве уште едно нешто има кај мене у школо еден фактард значи типот има девојка и се во долга врска а тој не наполнил 12 години.Незнам зашто вака се однесуваат децата а кога ќе им речиш дете не летај тие одма НА КОГО БЕ ТИ НЕ ЛЕТАЈ АКО ТИ МАВНАМ ШАМАР НА ЗЕМЈА ЌЕ БИДЕШ ЈАС СУМ СПУШТЕНА И СУМ НОРМАЛНО ДЕТЕ.Еве уште еден пример Девојчињата од моето одд знаат дека машките не враќаат и секогаш ги удираат во јајца по лице кај мене пробаа ама на една газот и се тресеше од мојота нога.Не ми е јасно зашто вака се однесуваат значи при игралиште кај мене у маало тие пред П.С дремат ебати детсвото.Мене како што ми кажувале порано децата играле од сабајле до вечер фудбал жмурка и други игри.Аааа и да ќе заборавев се облекуваат ко курви

:eek: Оваа тема беше тролање?

:eek: Оваа тема беше тролање?
И јас самиот незнам
имам 12
сликата има уште една копија ама незнам каде а оваа е копија на таа и за тоа е црно бело и затоа се нашалив зошто личи како оние старовремски :)

r4hq.jpg

На некој роденден кај братучед ми, јас сум овој фраер у жолта кошула :facepalm:. А овој до мене у портокаловата е @Stefan-kobe. :icon_mrgr:

Од кај ја ископа бе :pos::pos:
Абе уште од мал се приметувало дека сум фаца, а и дека носам убиствена чарапа. :ROFLMAO:

Од кај ја ископа бе :pos::pos:
Абе уште од мал се приметувало дека сум фаца, а и дека носам убиствена чарапа. :ROFLMAO:

Одамна ги имав у пц, сабајле ја видов темава и викам чекај да прикачам некоја слика.. :D

Добри сме ние до негде, види го брат ми го унаказиле у комбилизон. :pos:

На летовању у Будвој ( немаше мускули тогаш само гума :P )
7gc9.jpg

Тука сум Доктор на карневали далечната...не се сеќавам, со сестрами.
j1u0.jpg

Е тука е мистерија сликата... појма немам зошто сум така облечен, оти не е за на карневал оти сме во друг град на гости, каде што нема карневал....се заебавале со мене ваљда нешто си играле..
omq9.jpg

IMG_20140119_105436_0.jpg
Бела коса како снег (ме викаа Белчо):D
IMG_20140119_105409_0.jpg
Сестра ми по кратки ракави јас во ролка, друга блуза и панталониве бре :facepalm:
Бтв, шишките беа мое ремек дело а остатокот ваљда на мајка ми уз помош на нокширот или некое тенџере :D

цуци, буци, муци, леле што си за штипкање :P, а тоа срценцата се недоливи. убав тој!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom