Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
аман бе, јас реков којзнае што се дешава, се праеле и бетер работи
јебига, малоумници.

Да му ебам у будалата, на вакви како овој само ќотек... еднаш удри, 2 пати број..

До каде стигна човековата глупост, жално

Не прашувај, човековата глупост нема крај...
Видеово е старо, а и не е прв случај на глупирање.
Ако се најде некој поасолен да се ангажира на социјалните мрежи да се открие јавно идентитетот на говедото ќе му биде доволна казна.

Не знам што има на видеото, што толку се попаливте. Тргнато е, не се гледа. Али аватарот на членот што го цитирав, гарант е дело на некоја опклада.:)
До каде стигна човековата глупост, жално

Браво за дечаков. Од каде толку креативна идеа да изведе вакво нешто, фантастик. Алал нека му е...

Не знам што има на видеото, што толку се попаливте. Тргнато е, не се гледа. Али аватарот на членот што го цитирав, гарант е дело на некоја опклада.:)

A што па има врска мојот аватар со темава, тоа можеш да ме прашаш приватно ако те интересира

Ме чудите. Овде на форум може да најдете идентитет на личност само со аватар за еден саат, копуков никој да не го препознае?

A што па има врска мојот аватар со темава, тоа можеш да ме прашаш приватно ако те интересира
Пријави лошо мислење, ако имаш проблем. Ќе ме банираат, пошто си заштитен со закон.

Иначе сеа разбрав дека станувало збор за јавно снимено малтретирање на постара жена. (инаку тргнато е видеото, не го видов)

Во врска со ова, 60 и кусур годишен дедо беше претепан тешко, пред некој ден во Тетово, од група млади Албанци, онака од кур ќеиф. ПРЕТЕПАН!
Нокоме ништа, ни А, ни Бе.
Ах, заборавив, за тоа не смее да се збори.:tapp:

Не викам ја зашто сите скокате за случајов (што е правилно иако не го видов видеото), туку викам зашто никој не скокна за тој, многу по страшен случај.
Затоа што го немате на видео?

Доволен доказ дека ни е потребна држава. Вистинска, здрава и опфатна. Држава која ќе се грижи за својот народ, држава која ќе се погрижи ваквите да одат на тешка децениска робија. За на крајот, да ја идентификуваат како недемократска.

Како и да е, секој сегмент на анархизам или либерализам мора да цркне. Ако не, ова е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom