Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да ги смирам кога нема ебана тема да не се испосере од овој тип, кај бевте ами тогаш, ами за ова оти вака...а он никаде го нема, ни за тоа ни за тоа. Фактички он за нигде не бил. Кај бевте за плоштад, сега за струја ми протестирате? Кај бевте за Мартин, а сега за новинар ми протестирате? И се кога и да видиш, ние сегде сме биле, а он нигде, али важно нека лае. Па доста е више. Боже некој ги брани албанциве на форум, или има помали чувства за дедото што е тепан, или оној што го нападнаа разбојници дома. За сите исто реагираме, што има сега да кажува не ја убиле старава па да реагираме? Светци сме се праелеКуче што лае не каса, смири страстите малце.
A so e so videoto kade moze da se najde atm ?
А шо се дешава во видеово ? Умирам од љубопитност да дознаам ... штета што е избришано :/
Иди на 8ма страна од темава, го имам ставено (го аплоадирав на dropbox).
Иначе малце се претерува со она: бесење на плоштад и слично, ама дека треба една убава лекција која ќе ја запаметат! (а тоа тешко дека ќе биде со зборови, затоа што не верувам дека ќе сфатат). Затоа пишав и претходно, само копачот за нив (или чекан, па да маваш по прсти).
Грчење на срцево, стегање на стомакот, мирис на ГРЕВ во воздухот...
Да ти ибам глината од која се напраени овиe створења:
на стр. бр.8A so e so videoto kade moze da se najde atm ?
леле да била ова мајками, ах бре ах