Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
A so e so videoto kade moze da se najde atm ?

Пишав на ФБ ја за име и презиме, ако постои некој што го знае ќе пише ваљда, реков и на други да го шират видеото, така да ако има нешто ќе пишам овде.
Ретардирани деца желни за ќотек, тоа е све.

Куче што лае не каса, смири страстите малце.
Како да ги смирам кога нема ебана тема да не се испосере од овој тип, кај бевте ами тогаш, ами за ова оти вака...а он никаде го нема, ни за тоа ни за тоа. Фактички он за нигде не бил. Кај бевте за плоштад, сега за струја ми протестирате? Кај бевте за Мартин, а сега за новинар ми протестирате? И се кога и да видиш, ние сегде сме биле, а он нигде, али важно нека лае. Па доста е више. Боже некој ги брани албанциве на форум, или има помали чувства за дедото што е тепан, или оној што го нападнаа разбојници дома. За сите исто реагираме, што има сега да кажува не ја убиле старава па да реагираме? Светци сме се праеле :facepalm:
Еве ова денес го гледаме, дај да го најдеме копилево. Утре друго ќе најдеме. А не само серење и на крајот резултат 0.

Хоштаплерска омладина. Но сум видел и погнасни работи. Туку што има врска насловот со видеото?

A so e so videoto kade moze da se najde atm ?

Иди на 8ма страна од темава, го имам ставено (го аплоадирав на dropbox).
Иначе малце се претерува со она: бесење на плоштад и слично, ама дека треба една убава лекција која ќе ја запаметат! (а тоа тешко дека ќе биде со зборови, затоа што не верувам дека ќе сфатат). Затоа пишав и претходно, само копачот за нив (или чекан, па да маваш по прсти).

А шо се дешава во видеово ? Умирам од љубопитност да дознаам ... штета што е избришано :/

Не сакав да го аплоадирам на youtubе зошто пак ќе го тргнеа. Ќе го ставам целиот линк за да да биде повоочлив. https://www.dropbox.com/s/xf47g6dnfa1u9r6/video.flv

Иди на 8ма страна од темава, го имам ставено (го аплоадирав на dropbox).
Иначе малце се претерува со она: бесење на плоштад и слично, ама дека треба една убава лекција која ќе ја запаметат! (а тоа тешко дека ќе биде со зборови, затоа што не верувам дека ќе сфатат). Затоа пишав и претходно, само копачот за нив (или чекан, па да маваш по прсти).

Epa za besenjeto na plostad preteruvaat nekoi , a toa sto treba kutek i toa zdrav usinjata da im svirat cel mesec TOA DA .

Грчење на срцево, стегање на стомакот, мирис на ГРЕВ во воздухот...:(

Да ти ибам глината од која се напраени овиe створења:

што се случува некој нека објасни, дека не отвара

969794_10151697001681532_910628213_n.jpg

Нецивилизирaн дa ти ебaм мaтер у пичкa, крв дa мочaш стоко примитивнa !!!!!! Уфф дa си пред мене очите педерски ке ти ги ископaм !!!

Сега на страната на Фб кај Јанко јади бурек, еден напишал дека бил син на АТВ телевизијата, кој е сопственик се знае ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom