Македонијо, ште умра за теп!

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
За овие мрднативе, заостанативе треба да се држат во самница 1 година и само на леб и вода и плус тоа по 10 пати дневно камшикување и после кога ќе излезат има да бидат бубалка :)

Како и да е, заслужува да се најде на тапет во некоја телевизија , па да видат и неговите дома што стока одгледале. Бетер е и од козата што бабичката ја напасува, РАК да фати мамето негово ...

Сега на страната на Фб кај Јанко јади бурек, еден напишал дека бил син на АТВ телевизијата, кој е сопственик се знае ли?

Ако е ова е Амазон ТВ, сопственик е Драган Ѓорѓиевски.

Значи не споредуваме две работи, искажуваме реакција на нешто сосема нечовечки, што го прават врз немоќно лице.
Дај мене нека дојде да ми потура пиво на глава. :mad:

Sorry mate, не мислев да ти се сипам или нешто, сите сме згрозени.
bla bla bla........
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 15:10 ---
Нормално дека не може, но и тие таму, убијците, убија лица кои беа невооружени, доста помлади и понемоќни, без никаква причина.
Ако овој случај го ублажуваме ,,со има и пострашно,, тоа ,,пострашно,, ќе стане секојдневие, па можеме да си направиме една македонска Discovery ID.

Можеби и јас ова премногу лично го доживувам, едноставно баба ми прва на памет ми падна, ми падна на памет дека е ова нечија баба и некој ја сака колку јас мојата, дека е жена која одамна треба да се одмара и други да се грижат за неа, а таа во ситуацијава уште и фина беше.

Немам ни зборови да опишам што ми се задеси, ако некој открие идентитет, мора да се најде начин (законски или незаконски) да си го добијат тоа што го заслужиле.
ok.

Гледам почна на повеќе места да никне инфо дека овој е син на газдата на Амазон телевизија .. потврдено?

Како да ги смирам кога нема ебана тема да не се испосере од овој тип, кај бевте ами тогаш, ами за ова оти вака...а он никаде го нема, ни за тоа ни за тоа. Фактички он за нигде не бил. Кај бевте за плоштад, сега за струја ми протестирате? Кај бевте за Мартин, а сега за новинар ми протестирате? И се кога и да видиш, ние сегде сме биле, а он нигде, али важно нека лае. Па доста е више. Боже некој ги брани албанциве на форум, или има помали чувства за дедото што е тепан, или оној што го нападнаа разбојници дома. За сите исто реагираме, што има сега да кажува не ја убиле старава па да реагираме? Светци сме се праеле :facepalm:
Еве ова денес го гледаме, дај да го најдеме копилево. Утре друго ќе најдеме. А не само серење и на крајот резултат 0.

leandra незнае тој, од село е... :D

За ова смешно видео се крена толкава паника, мислев убиство станува збор, али кога се тепаат старци и деца Македонци по улици никаде ве нема пички смрдени. Само се фолирате тука и изгравате Спировски тука. Онојпат кога е тепан старец во Тетово од страна на Шиптарана збор не ѕуцнавте на Кајгана, затоа што одмори во Саранда и Закинтос поатрактивни теми се знам. Немало леб да се јади. Тогаш сите бевте на викенд во Грција и Шпанија.

Јас се кладам дека 80% од вас тука направиле и заебавале старци во животот, ама тука сите се часни сестри на форумот без ниедна грешка во животот.

А ти што имаш направено? Не само за ова, него и за сите ставови кои ги имаш, и измислените проблеми кои ги гледаш во светот? Или и ти, како и твоите неонаци компадронес, само на форуми и white pride блогчиња ветреете нервози? Нет-активисти. Големите мудоќа.

Оди исползи си назад под каменот од кој никна.
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 16:21 ---
И не е еден серко кој треба да се најде, туку двајца. Само затоа што едниот ја поли бабата не го прави другиот помалку крив.

АУФ!
Јас сум Шкорпи, whatcha gonna do bout it?

За ова смешно видео се крена толкава паника, мислев убиство станува збор, али кога се тепаат старци и деца Македонци по улици никаде ве нема пички смрдени. Само се фолирате тука и изгравате Спировски тука. Онојпат кога е тепан старец во Тетово од страна на Шиптарана збор не ѕуцнавте на Кајгана, затоа што одмори во Саранда и Закинтос поатрактивни теми се знам. Немало леб да се јади. Тогаш сите бевте на викенд во Грција и Шпанија.

Јас се кладам дека 80% од вас тука направиле и заебавале старци во животот, ама тука сите се часни сестри на форумот без ниедна грешка во животот.

Направи добро дело пеер4е! Убиј се!

Дај молим те кажи како да те исконтактирам, сакам да ми бидеш гласот на совеста.

А што му се нафрливте на човекот, кога тотално е во право ;)
Сеа вие што со сила се правите ќорави, тоа не е негова кривица.

Пак му се нафрливте масовно на God only knows, и јас долго време го скролав бидејќи мислев дека постовите му се само Евреи, Евреи, курви, Евреи, курви... Иако и сега не се согласувам со сите негови ставови, не е човекот толку далеку од вистината многу често, камо да беа голем дел од проблемите кои тој ги гледа измислени.

Доколку зајакне моќта на нео-нацистите тоа ќе е одлично за Европа, која дури сега виде како и се врати како рак рана форсирањето на мулти-култи и ,,сите сме еднакви,, мотото. Разберете дека само нео-нацистите очигледно се спремни да се носат со наездата на дивите племиња, кои за жал и меѓу нас земаат секојдневно се поголем замав.

Да има поголема и неселективна дисциплина и правда во секој сегмент на земјава, нема да се случуваат настани како овој што се случил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom