- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 979
- Поени од реакции
- 853
Meталург - Работнички е денешен - Х

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meталург - Работнички е денешен - Х
Не е лоша (женско е) доста погодува и оди на изненадувања има и група на ФБ бев член таму проблемот е шо ги објавуваше откако ке завршеа и влоговите се мали на тикетите 20 - 30 денари
Дај бе човек факт е дека те имат заебавано, или ти се заебаваш, човек правел мубат со судиите како да не они ако сакаа имаше да ја наместат 1 и тоа како.Толку сега, заврши тоа, џабе го тупиме. Не зборам од памет, инфото го добив од човек кој правел муабет со судиите, денес требаше да биде кец Напредок. А тоа што не излезе како што "треба", е друга работа. Ај сега продолжете си со дискусија, помина тоа веќе. Тој што не уплати - супер, тој што уплатил да е жив и здрав, се надевам нема земено кредит од банка за да уплати.
balkanmatches.blogabet.com eve eden so demek informacii od klubovite ima dve besplatni za vecer
Не дават стално типови само некогаш еве денес ги имат само табелите изваденоКај ги има типовите, зашо на страната ја кај што глеам до март има само типови. Која а адресата ?
Ако го играте овој тим пак никој нема да ви биде крив ако утнете пакAjaccio GFCO - EA Guingamp 2 @ 1.55
Верона - Емполи Х @1.20
Што е финтата со овој Х? Последно коло е Верона со 3 бода може да ја освојат сериа Б, -1 од Сасуоло кој игра дерби со Ливорно, 1 е 3.50 коеф вреди да се проба.![]()