Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ок тоа за 2 место им е безбедно со бод, но не ми е јасно нели сакаат да се 1 и да освојат сериа Б кога конкурентите им играат меѓусебе а они играат со тим на кого не му се потребни бодови. :)
Минатото коло вака Бари за Х беше 1.40 па заврши 1
Повеќе ќе добиеле од натпреварот утре, отколку од прво место :pos:

И ти велам, на Емполи му е потребен еден бод за 100% да се игра плеј-оф, ако загубат има шанса да им избега 3то место 10 бода и да не се игра, туку првите 3 директно да влезат :D

На ливчето се фатив, само Шарапова која ја имав 1 ја предаде пред да почне мечот. Во билтенот пишува ако некој предаде за време на мечот, се рачуна 1 коефициент. И за ова е 1 коефициент или заебан сум?

Сега видов реал изгубила во продолжение :facepalm:.
И да ве поздравам сите вие што викавте 1.

На ливчето се фатив, само Шарапова која ја имав 1 ја предаде пред да почне мечот. Во билтенот пишува ако некој предаде за време на мечот, се рачуна 1 коефициент. И за ова е 1 коефициент или заебан сум?
Доколку не се доигра деновиве си ја фатил :)

Во случај на предаден меч се рачуна коефициент 1.

Во случај на откажан меч поради дожд снег итн, се чека додека да се доигра.

Добитен си :) Мечот нема да се преигра пошто е предаден.

Во случај на предаден меч се рачуна коефициент 1.

Во случај на откажан меч поради дожд снег итн, се чека додека да се доигра.

Добитен си :) Мечот нема да се преигра пошто е предаден.
Да, да во право си... Го прочитав јас неговото прашање па друго се загледав и заборавив дека пиша предаден, а не одложен... Добитно ти е, и извини :)

http://www.betexplorer.com/soccer/germany/bundesliga/nextmatch.php?matchid=GtE9H3V4

Да не дојде некој X па да има пцуење :D
Гледам имаат соработка, првата заврши нерешено па може и сега оваа.
Е сега гледам имат и сезони каде што двете екипи земале по 4 бода така да Аугсбург треба да победи ако сака да се надева на опстанок ако изгуби Дизелдорф.
Страв ми е германците се зафркнани да не ја наредат Дизелдорф да изгуби, а Аугсбург нерешено и со тоа Аугсбург останува во лигата.
А трите екипи ако имат исти бодови вклучувајки го и Хофенхајм тој отпаѓа, Аугсбург ке игра плеј-аут, Дизелдорф останува поради гол разликата, освен да надокнадат во последното коло. :cautious:

За денес доста сигурни Валенсиа 2 Лил 2 Офтопик Форумот само кај мене заебава или и кај вас некогаш не сака да се уклучи покажува како да нема нет.
--- надополнето: 18 мај 2013 во 12:07 ---

За денес доста сигурни Валенсиа 2 Лил 2 Офтопик Форумот само кај мене заебава или и кај вас некогаш не сака да се уклучи покажува како да нема нет.
--- надополнето: 18 мај 2013 во 12:07 ---

I kaj mene isto vo vrska so forumov!

On: Evian 1

У која кладилница има да се стави за победник на Евровизија?

Да прашам, последно коло ли им е на турците? И ако изгуби денеска Фенербахче ќе може ли Бешикташ да го стаса?

CIBALIA-INTER Z. 2 (3,65)

VERONA-EMPOLI 1 (5,00
VICENZA- REGGINA 2 (3,25)
NITRA-TRNAVA 1 (3,20)

ORAN-ASO CHELF 1 (2,05)

i eve + od taa tipkata sto tipuvala ako saka nekoj neka uplati

bmvr6sM.png

--- надополнето: 18 мај 2013 во 16:21 ---
CIBALIA-INTER Z. 2 (3,65)

VERONA-EMPOLI 1 (5,00
VICENZA- REGGINA 2 (3,25)
NITRA-TRNAVA 1 (3,20)

ORAN-ASO CHELF 1 (2,05)

i eve + od taa tipkata sto tipuvala ako saka nekoj neka uplati

bmvr6sM.png

Едноставно сум малерозен немам срека тоа е.
Од цела германија сите ГГ испадно освен 2, јас ја имав дизелдорф ГГ и баш таа не испадна ГГ и леверкузен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom