Samurai Jack
Penspinner
А где је Реал кец? 
--- надополнето: 18 мај 2013 во 02:10 ---

--- надополнето: 18 мај 2013 во 02:10 ---
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе ќе добиеле од натпреварот утре, отколку од прво местоОк тоа за 2 место им е безбедно со бод, но не ми е јасно нели сакаат да се 1 и да освојат сериа Б кога конкурентите им играат меѓусебе а они играат со тим на кого не му се потребни бодови.
Минатото коло вака Бари за Х беше 1.40 па заврши 1
Доколку не се доигра деновиве си ја фатилНа ливчето се фатив, само Шарапова која ја имав 1 ја предаде пред да почне мечот. Во билтенот пишува ако некој предаде за време на мечот, се рачуна 1 коефициент. И за ова е 1 коефициент или заебан сум?
На ливчето се фатив, само Шарапова која ја имав 1 ја предаде пред да почне мечот. Во билтенот пишува ако некој предаде за време на мечот, се рачуна 1 коефициент. И за ова е 1 коефициент или заебан сум?
Да, да во право си... Го прочитав јас неговото прашање па друго се загледав и заборавив дека пиша предаден, а не одложен... Добитно ти е, и извиниВо случај на предаден меч се рачуна коефициент 1.
Во случај на откажан меч поради дожд снег итн, се чека додека да се доигра.
Добитен сиМечот нема да се преигра пошто е предаден.
За денес доста сигурни Валенсиа 2 Лил 2 Офтопик Форумот само кај мене заебава или и кај вас некогаш не сака да се уклучи покажува како да нема нет.
--- надополнето: 18 мај 2013 во 12:07 ---
За денес доста сигурни Валенсиа 2 Лил 2 Офтопик Форумот само кај мене заебава или и кај вас некогаш не сака да се уклучи покажува како да нема нет.