Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу зицери има утре дури ме плашат пичку матер..и Барселона изгледа за 1 и тоа е 1.30 што е солиден коефициент без разлика дека играат против Севиља(со турнати гаќи ќе одат на Камп Ноу),Бенфика исто така на домашен терен 1.30 коефициент,Челзи 1.30,Реал Мадрид 1.25,Дортмунд 1.50,Атлетико 1.50,Днипро 1.30,Зенит 1.50,Сити 1.40,Минхенгладбах 1.50,Њукасл со КПР исто така за 1 изгледа,Стеауа 1.30...кои ќе бидат бомбите за утре останува на нас убаво да анализираме

Сити, Челзи, Баерн, Барса, Реал, Атлетико, Менхенгладбах тепаат обавезно. Овие одприлика треба да ги играм, мада ќе видиме. :)

Moze u Mozzart da se igrat na primer igrac i ekipa na isti tiket(Galata-Zvezda) ?

Другарите од Париз х - 2
другарите од билбао х-1

20фче коефициент

Хартберг - 3+
Рода - 3+
Оксер- 3+
доколку некој од вас ги препише типовиве, а притоа не испаднат како што треба, дополнителни рекламации не примам, како одредени членови(ќе се пронајдат самите):P

Во Моцарт Кемба Вокер +14.5, Рендолф +16.5 , Шарлот кец, вкупен коеф. 5.4. Може и Феникс 2јка со додатен хендикеп.

Kajgana Magijo,Keupa uste eden gol,Zvezda 73.5+,i po moznost Tappara da zavrsi vaka ..

Почнав овој месец така да играм, и доста успешно се покажа 90%+од тикетите барем 2 утакмици испагаат колку парите си ги вратиш.
Волсбург 1
Окохама 2
Фулам ГГи3+
2/3
Порано ќе напраев 3 коеф од овие фаворите и играв се за по 300, и еднаш да фатиш можеш после 3 пати да утнеш, али последниот пат промашив 4-5 пати и толку беше, не е така едноставно да погодиш 3 коеф.
Добро е ова за играње ама да ставаш помалце утакмици пример 3 утакмици по 1.5 коеф прават 3+коеф, е сеа јас многу аматерски играв ги ставав овие фаворите по 1.2 и нормално дека ќе те заеба некоја.

По грешка ми ја пишале ПеСеЖе 1 има 5% шанси да искочи дај малко охрабрете ме
metz e jaka ekipa pogotovo doma ko ke igra ima 5 pobedi i edna neresena e sega dali ke pobedi protiv psg ne znam a i ne vervam ama nisto ne se znaj ne e sjaen psg ova sezona

Премногу зицери има утре дури ме плашат пичку матер..и Барселона изгледа за 1 и тоа е 1.30 што е солиден коефициент без разлика дека играат против Севиља(со турнати гаќи ќе одат на Камп Ноу),Бенфика исто така на домашен терен 1.30 коефициент,Челзи 1.30,Реал Мадрид 1.25,Дортмунд 1.50,Атлетико 1.50,Днипро 1.30,Зенит 1.50,Сити 1.40,Минхенгладбах 1.50,Њукасл со КПР исто така за 1 изгледа,Стеауа 1.30...кои ќе бидат бомбите за утре останува на нас убаво да анализираме
od ovie navedenite ne ti se isplaka da gi opulvas a ne da gi igras mislam helouu barca so sevilja 1.25 sevilja koja e ima dva boda pomalce od barca da se stresis 90 min za 1.25 nema smisla , druga real 1.25 ako si go gledal eibar kako igra ke sfatis oti ne e za igranje site nazad i 90 min se branat kako znat i umeat, atletiko ima primamliv koef. da recam ama malaga e vo strasna forma a atletiko ima povredeni igraci vo odbranata, njukasl isto taka vo odbranata im falat nekolku igraci a kpr poslednite natprevari izigra solidno protiv city zalno so ne zedoa 3 boda itn. za dortmund ne ni komentiram sekoj vikend kukate od niv

Вчера ги гледав мечевите на Подлипник Кастиљо и на Саез, и овој Кастиљо е Федерер за Саез. Коефициентот не е баш сјаен, но не гледам како Саез може да го добие овој меч, се работи за полупрофесионалец.

Оваа Молинеро е сосем солидна тенисерка, и не гледам зошто е аутсајдер против Гонзалес. Има многу подобар сервис и потешко и се прави брејк. Вчера го исфрли вториот фаворит на турнирот, Чепеде со 6-0 во третиот сет, и згора на се има 3-1 во меѓусебните дуели со Гонзалес. Коефициент околу 2.2, супер.

Последно уредено:
За утре гледам барате бомби каде ќе има.. Атлетико дефинитивно не вреди да се игра за 1.40 коеф со Малага која е во налет и има 5 победи со ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom