Marco V - 7 години Сонце Продукција / 11 Мај 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Sonce Produkcija
7 Years SUN PRODUCTION - SATURDAY 11 May 2013...

First confirmed guest MARCO V!!!

More Info Soon!!!

Кај најдоа баш во иста ден со White Dimension. :eek:

Идиотска работа е овоа :facepalm: ... ќе изгубат и тие и тие , као демек неможеле овие од Сонце да изберат друг датум , мора ли да е 11ти ??
На пример еве мене и уште некои со мене кои би им биле први таму на журка доколку датумот не е 11ти они губат , сигурен сум дека и многу други би размислувале на ист начин ... Супер е, јесте да тргна работата напред со настаните шо посебно ми прави кејф и имаат скроз супорт од мене и присуство на секој настан ,но мислам дека треба малце да размислуваат рационално не конкурентски .
И на крај мислам дека ќе го сменат датумот на настанот или ќе го откажат ;)

Seriously.png

Шо ќе се такмичат, на која журка ќе има повеќе луѓе ? Даре, не се глупирај, смени датум, и да идеме ко луѓе и на white dimension и на роденденот ваш, а не вака, шо ако биде на 10 мај ? петок, па таман 11 сабота на white продолжуваме

Sonce Produkcija

16 hours ago near Skopje

Почитувани пријателчина, фанови и поддржувачи!!!
Поради вашите барања одлучивме забавата по повод 7 годишнината од постоењето на нашата организација да ја поместиме на 8 јуни...

Покрај MARCO V кој ќе настапи на главната сцена, исто така ќе биде промовирана и транс сцена каде главни гости се татковците на психоделичниот транс со своите два проекти ETNICA и PLEIADIANS во живо!!!

Повеќе информации наскоро!!!

Типот пушта многу добро музиче. На Tomorrowland растури.
Пушта квалитетен хаус според мене :)

https://www.facebook.com/events/145555765631217/?fref=ts

Ајде да ја освежиме темата. Ќе оди некој, што мислите, многу ви е скапо 200 денари, сакате за тие пари Даш Берлин на увце да ви микса додека ве лижат две бискесуалки?

Ова дури е многу евтино,ги имаш и етника(ми текнува коа 500-це беше предпродажба за нив) а сеа и плеидианс и марко у пакет за дупло помалку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom