ВИДЕО: Америка во шок, Бостон во крв!

• Креатор на темата Креатор на темата Muranyi
  • Време на започнување Време на започнување
Citam i nemozam da poveruvam....Covecnost nula....Sve da se xejta ....Nevini luge i deca ginat a poveketo od decava so peleni na forumov kako V.E.N.O.M posakuva uste terorsitcki napadi....eee moreee do kaj otide svetov...
SRAMOTA....!!!

Citam i nemozam da poveruvam....Covecnost nula....Sve da se xejta ....Nevini luge i deca ginat a poveketo od decava so peleni na forumov kako V.E.N.O.M posakuva uste terorsitcki napadi....eee moreee do kaj otide svetov...
SRAMOTA....!!!
Кое црно хејtaње бе неспосебно , неписмено , мозочно ограничено суштество дали си ти нормален што збориш ... јас немам човечност? Америка има човечност што убива цело време цивили и деца ? Зашто кога американците ке убијат сиријци,пакистанци,авганистанци,срби(на времето),македонци 2001... не се шири таа вест со брзина на светлината како сега ... абе све да ги утепаат бе ниеден да нема ... и да тоа не се терористички напади тоа се напади на борци за права .. до таму отиде светот а ти ако немаш мозок никој не е крив мора да има и такви како тебе .

Кое црно хејtaње бе неспосебно , неписмено , мозочно ограничено суштество дали си ти нормален што збориш ... јас немам човечност? Америка има човечност што убива цело време цивили и деца ? Зашто кога американците ке убијат сиријци,пакистанци,авганистанци,срби(на времето),македонци 2001... не се шири таа вест со брзина на светлината како сега ... абе све да ги утепаат бе ниеден да нема ... и да тоа не се терористички напади тоа се напади на борци за права .. до таму отиде светот а ти ако немаш мозок никој не е крив мора да има и такви како тебе .
U pravo si, nekoi civili treba da umrat.
Eve na primer ti.

OK fala za komplimentite...!!! Kako sto kazav pogore...PELENI...
Kazav covecnost nula...Ne mesam babi zabi i politika...tuka se raboti za deca od 8 godini...tie deca nemaat nikakvi doprini tocki so politika....deca se kako tebe...Drugo teroristicki napadi e necovecno da se podrzuvaat bez razlika kade i da se deshavaat.Koa ginat deca i nevini ne se gleda amer iracanec . itn. Ubavo li ti bese tebe koga albancite skandiraa Za vas samo Smilkovci...kako se custvuvase togas? Gnev ? Necovecnosta e losa osobina mali...!!! Eve citaj i pak posakuvaj vakvi raboti da se desat !!!
PS: Molimte ne replicrija so politika palestina,sirija...itn....

Најмладата жртва на терористичките напади во Бостон е осумгодишниот Мартин Ричард. Столе со својата мајка и сестра крај целта на бостонскиот маратон чекајќи да го гушне својот татко Бил Ричард откако ќе мине низ целта . Пресудни беа секудни. Таткото ја минал целта, а Мартин му се фрли во прегратка. Потоа се свртел и тргнал кон мајка си и сестрата. Кога пристигнал до нив, експлодира првата бомба. Се наоѓал веднаш до кантата за ѓубре во која се наоѓал експлозивот. Мајка му ќе преживее но со тешки повреди, а експлозијата на неговата сестра и` ја разнесе едната нога.
http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=1&rub=5&item=26159
Уште една тажна приказна од вчерашниот напад за време на маратонот во Бостон.

Покрај трагичната смрт на осумгодишното момче кое го чекало својот татко на финишот на бостонскиот маратон, светот заплака и на фотографијата која се шири на социјалните мрежи. Споred објавите на „Твитер“, на фотографија се гледа младо момче како ја прегрнува својата почината девојка. Најтажно е што тој планирал да ја запроси откако таа ќе го истрча маратонот.
http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=126461&kategorija=6&utm_source=daily.mk

U pravo si, nekoi civili treba da umrat.
Eve na primer ti.
Нема ти и таквите како тебе никогаш да сватите дека светот го уништи америка а вие уште ја браните ... они си имаа свое и 100 стапа по туѓ грб малку се ама сеа почна да им се враќа, ке сватиш и ти некогаш ... може и не .

Нема ти и таквите како тебе никогаш да сватите дека светот го уништи америка а вие уште ја браните ... они си имаа свое и 100 стапа по туѓ грб малку се ама сеа почна да им се враќа, ке сватиш и ти некогаш ... може и не .
Ти изгледа слабо сваќаш дека никој не ја брани Америка......ги браниме цивилите коишто се нарекуваат цивили со причина.

Твоето држи вода али ако се маваше на војска.

Ти изгледа слабо сваќаш дека никој не ја брани Америка......ги браниме цивилите коишто се нарекуваат цивили со причина.

Твоето држи вода али ако се маваше на војска.
sekogas civilite se zrtva, dali ti go osuduvas toa sto amerite go pravat sirum svetot sto ubivaat nevini deca i sirat omraza i nasilstvo pomagajki gi ednite protiv drugitie, a potoa gi pomagaat vtorite protiv prvite

А ова http://a1on.mk/wordpress/archives/132209 што е со ова поради која причина се тие убиени ? дечиња исто, што му згрешиле тие на господ да бидат убиени АМЕ не тие се авганистанци а ова е американче .. е тоа е разликата ајде доста ми продаваш муда за бубрези , неможеш ти мене ништо да ми кажеш многу добро знам како стојат работите .

100% si vo pravo, , no toa sto se pravi vrs nevini luge e greska;)

100% si vo pravo, , no toa sto se pravi vrs nevini luge e greska;)
Обострана грешка , да е само на едната страна нема да одобрам нормално . Работата е што едната страна убива милиони цивили а другиве ке убијат 10тина у 5 години и одма хаос низ цел свет .

Обострана грешка , да е само на едната страна нема да одобрам нормално . Работата е што едната страна убива милиони цивили а другиве ке убијат 10тина у 5 години и одма хаос низ цел свет .
samo sto ako se sluci kaj amerite odma se reagira a ako se sluci vo druga treta drzava ubistva na deca nikoj ne reagira , (y)

Каква логика од некои луѓе.
Значи ако ја утре по некоја случајност отидам во Америка на службен пат и некој ме дигне во воздух, ќе излезе дека сама сум си крива а? Јас сум крива како цивил и пред се ТУРИСТ за надворешната политика на Американците, па по таа логика, јас треба да го јадам за нивните политичари, лобисти и интересни групи а? Чукнете си ја бре малце главата, каде ви е способноста за емпатија и сочувство? Она детенцето ли заслужи да му се деси тоа? Дека нели тоа како дете е најбитен фактор во одлучување за надворешната политика на Америка....:tapp:
Сум ги критикувала многу пати Американците за нивната инванзивна политика и тоа се што се случува во делови во Азија и делови од Африка, ама никад нема да бидам полна со омраза и среќа предизвикана од ваква трагедија, без разлика на тоа КАДЕ и врз КОГО се случила.

OK fala za komplimentite...!!! Kako sto kazav pogore...PELENI...
Kazav covecnost nula...Ne mesam babi zabi i politika...tuka se raboti za deca od 8 godini...tie deca nemaat nikakvi doprini tocki so politika....deca se kako tebe...Drugo teroristicki napadi e necovecno da se podrzuvaat bez razlika kade i da se deshavaat.Koa ginat deca i nevini ne se gleda amer iracanec . itn. Ubavo li ti bese tebe koga albancite skandiraa Za vas samo Smilkovci...kako se custvuvase togas? Gnev ? Necovecnosta e losa osobina mali...!!! Eve citaj i pak posakuvaj vakvi raboti da se desat !!!
PS: Molimte ne replicrija so politika palestina,sirija...itn....
sto baraat albanci od kosovo i od albanija da odat da vojuvaat vo sirija ?, koj gi potiknuva na toa , i koj im dava pari da odat tamu , da sirat ubistva i nasilstvo.

Каква логика од некои луѓе.
Значи ако ја утре по некоја случајност отидам во Америка на службен пат и некој ме дигне во воздух, ќе излезе дека сама сум си крива а? Ј.
a ako jas otidam vo irak ili avganistan i ako nekoj bespiloten avion me raketira i me digne vo vazduh ke izleze deka jas sum kriv a?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom