Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе бате кога ќе ни дојдат по дома ќе ти текне што си напишал.Ќе има војна .... ајде сите купете си нови тастатури
Ако не направат војна гомнарите на кого оружје ќе продаваат.Ние на балканов треба да гинеме за нивната економија да работи.
Не сум ја крив што сите сме глупи и на политичарите и им ги дудламе и им се третиме за да не вработат,а тие истото го прават на нив раскарувајќи не нас само за да покнат в џеб некој долар или евро.
НЕ СЕ СЕКИРАЈ ОРУЖЈЕТО ШТО ЌЕ ГО КУПИМЕ ВРЕДИ 100 ПАТИ ПОВЕЌЕ.НАПРАВИЛЕ МАТЕМАТИКА ОНИ,ЗАТОА БУЦКААТ.
Какви рудници бе другар кило хероин колку тон руда вреди.Косово и резервите на јаглен таму на пример. Тие вредат повеќе од сите погони фабрики патишта и споменици во Македонија. Малце пребарај низ интернет колку во руди и енергенси вреди Косово, и кој таму пикна прсти и раце до лакто.
Требаше да се „трампа“ населението, а не териториите. Во превод, да имавме барем на една недела одврзани раце во користење на армијата и етнички да го исчистевме просторот, сега Македонија ќе беше далеку подобро место за живеење.Дебар има 20 000 жители,како тоа ќе го намали бројот на Албанци во Мк на 15 % не знам.
Како второ планот беше Тетово,Гостивар и Дебар да се трампаат за Мала Преспа.Таква трампа само идиот може да предложи.
Еве натписи од пред 12 г.
АКАДЕМИЦИТЕ СЕ СЕТИЈА КАКО ДА ДОЈДЕ ДО МИР
И официјално почна поделбата на Македонија
МАНУ не ја негираше информацијата дека е подготвен план за размена на територии и население, како решение на кризата во Македонија. Тетово, Гостивар и Дебар ќе се трампаат за Поградец, Пустец и Мала Преспа, а за евидентирање на населението ќе има...
http://star.vest.com.mk/default.asp?id=9191&idg=1&idb=269&rubrika=Makedonija
Вредноста на рудното богатство на косово се проценува на 1000 милијарди долари. јаглен, никел, боксит, сребро, злато.... нема што нема. Сега не знам колку тони хероин е тоа но ми изгледа како многу.Какви рудници бе другар кило хероин колку тон руда вреди.
Ако ја трампаат јужна Србија за северно Косово знаете што значи тоа ?
Го губат коридорот кон Солун.
Тоа не и одговара на Србија.
На Србија повеќе и одговара криза во Македонија.
За жал Србите и Македонците имаат елегантно решение за оваа криза ама ќе им прегори чипот маде од еу и нато, многу робори политичари ќе се исклучат ако прегори тој чип.
дај бе преведи се, жити чупињата....
А бе бате кога ќе ни дојдат по дома ќе ти текне што си напишал.
Преди да стасаш до ова, ти треба jaка мегународна дипломациja,коja да оправда се тоа инаку знаеме што се деси пред малце повеке от 10 години со вакви желби и вакви методи.Знам што сум напишал и во право сум
Мене ми се шетаат пред куќа, пред некој ден со колите и орлите поминаја и викаја учк учк, палат македонски знамиња и цркви , кај вас во Скопје дури убиваат деца па пак ништо ... свако чудо за три дана. Дури имате чудна политика и ги наградувате за мајмунлаците нивни
Со ова се брани држава а не со тастатура
Преди да стасаш до ова, ти треба jaка мегународна дипломациja,коja да оправда се тоа инаку знаеме што се деси пред малце повеке от 10 години со вакви желби и вакви методи.
Па не ти треба дозвола за да го направиш, последиците е прашането какви ке ти са. Па требаше ли им на грузинците дозвола от некого за да започнат конфликт?-не. Па судриха ли се со Русиja и таа направи ли ги сол?-да. За тоа ти зборувам. Треба ти доволна jaка дипломациja,коja да може да управда се тоа за да го направиш. Ако решиш да се курчиш просто вака, некоja поголема сила ке доjде и ке те направи сол тебе.Ај реално да прајме муабет за ова .... од кого треба дозвола ? од ЕУ и НАТО ?
ЕУ со резолуцијата 1244 за Косово ги крши сите морални и меѓународни права кои самата ЕУ ги имплементерира за остатокот од светот а само Косово бил посебен случај .... шо прајме со кипар,абразија,јужна осетија и има уште само не можам да се сетам во моментов , зошто тие постојат како независни држави а не се признаени ? 400 години Британија не ја дава територијата на северна Ирска и зошто тамо ЕУ не им помогне ?