I
IBIZA SOUND
Гостин
se lade be,ne veruvajte go
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eve koj ke mu prave drustvo na mark knight
Sunnery James & Ryan Marciano
Да да и мене исто така ми спомнааЛуѓе ќе биде и ПВД не се заебавам ... според мои инфо како што ми имаат кажано уште кога му спонале кој се ќе настапат на фестивалот одма прифатил ... па сеа како и да е ќе видиме овие денови![]()
Seriously поверува на податокот дека му кажале на PvD кој ќе настапува, он се воодушевил и прифатил?? Seriously?????Луѓе ќе биде и ПВД не се заебавам ... според мои инфо како што ми имаат кажано уште кога му спонале кој се ќе настапат на фестивалот одма прифатил ...![]()
Seriously поверува на податокот дека му кажале на PvD кој ќе настапува, он се воодушевил и прифатил?? Seriously?????
PvD позади себе има агенти кои одлучуваат каде ќе настапува човекот. Ако понудената сума од страна на организаторот е задоволителна и според стандардите кои ги бара PvD за бина, чуда врагови...тогаш агентите прифаќаат да настапи. Ако го платиш човекот колку бара ќе настапи и за 15 луѓе. Смешно е вакво нешто да се поверува, друже дај не зезај))) Човек кој настапува на фестивали пред 100 000 народ и со цела светска елита на Ultra, Wоnderland и слично се напалил дека Marc Knight и овие двајцава ке настапуваат па и он се затрчал
)))
А за PvD и јас слушнав, по се изгледа и тој настапува, така да браво за организација, ќе има масовна журка. Редно беше да живне више државава. преку таквото од Аца Лукас, Сека и остала шабанерија...