Mark Knight @ Aqua Weekend Festival - Пробиштип (24 Мај)

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Не се зафркава, најверојатно ПВД ќе биде хедлајнерот.

Ајдеееееееее !! :vozbud:
едно другарче ми спомна дека се зборело и за Paul van Dyk, прво не ми се веруваше али после SJRM, ми се верува дека може и он ќе настапи ... како и да е многу јако ќе биде !! :drk:

Луѓе ќе биде и ПВД не се заебавам ... според мои инфо како што ми имаат кажано уште кога му спонале кој се ќе настапат на фестивалот одма прифатил ... па сеа како и да е ќе видиме овие денови :)

Луѓе ќе биде и ПВД не се заебавам ... според мои инфо како што ми имаат кажано уште кога му спонале кој се ќе настапат на фестивалот одма прифатил ... па сеа како и да е ќе видиме овие денови :)
Да да и мене исто така ми спомнаа :D ќе биде лудилоооооо !!:vozbud:

Луѓе ќе биде и ПВД не се заебавам ... според мои инфо како што ми имаат кажано уште кога му спонале кој се ќе настапат на фестивалот одма прифатил ... :)
Seriously поверува на податокот дека му кажале на PvD кој ќе настапува, он се воодушевил и прифатил?? Seriously?????
PvD позади себе има агенти кои одлучуваат каде ќе настапува човекот. Ако понудената сума од страна на организаторот е задоволителна и според стандардите кои ги бара PvD за бина, чуда врагови...тогаш агентите прифаќаат да настапи. Ако го платиш човекот колку бара ќе настапи и за 15 луѓе. Смешно е вакво нешто да се поверува, друже дај не зезај :)))) Човек кој настапува на фестивали пред 100 000 народ и со цела светска елита на Ultra, Wоnderland и слично се напалил дека Marc Knight и овие двајцава ке настапуваат па и он се затрчал :))))

А за PvD и јас слушнав, по се изгледа и тој настапува, така да браво за организација, ќе има масовна журка. Редно беше да живне више државава. преку таквото од Аца Лукас, Сека и остала шабанерија...

Seriously поверува на податокот дека му кажале на PvD кој ќе настапува, он се воодушевил и прифатил?? Seriously?????
PvD позади себе има агенти кои одлучуваат каде ќе настапува човекот. Ако понудената сума од страна на организаторот е задоволителна и според стандардите кои ги бара PvD за бина, чуда врагови...тогаш агентите прифаќаат да настапи. Ако го платиш човекот колку бара ќе настапи и за 15 луѓе. Смешно е вакво нешто да се поверува, друже дај не зезај :)))) Човек кој настапува на фестивали пред 100 000 народ и со цела светска елита на Ultra, Wоnderland и слично се напалил дека Marc Knight и овие двајцава ке настапуваат па и он се затрчал :))))

А за PvD и јас слушнав, по се изгледа и тој настапува, така да браво за организација, ќе има масовна журка. Редно беше да живне више државава. преку таквото од Аца Лукас, Сека и остала шабанерија...

Друга ми беше поентата грешно се изразив ... Значи да, барал бина како што кажа исто и хотелот да му бил оддалечен на 20 минути од местото за настап ,но сакав да кажам кога контактирале со една од главните агентки негови што е и агент на други познати Дј тој одма се согласил секако и добра сума му понудиле ..
И не му е галје бе на Пол ван Дајк дали пушта со тебе и Навигатор на обична журка или на фестивал со Mark Knight , SJRM и други интернационални Дј-еи :)

Дали знае некој кога ќе се објави официјално програмата ?

И САРС ЌЕ НАСТАПУВААТ ЈЕССССС!! одамна не беа дошле ЌЕ СЕ ЗАБОРАВИМЕ!

Ај нека објават распоред веќе, не купувам карта додека не видам распоред !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom