Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Да не хејтам многу, не ми е жал што го слушав во живо ПВД само затоа што од големата тројка само на него немав одено. Ми е жал што го слушав вака во раштимано издание ако може да кажам на залезот на кариерата (може ке направи некој јак come back никогаш не се знае)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Се супер, али мора да измрчеме нешто
Пластично шише даб 320 денара. Важи.
На теренот имаше камења големи колку за стативи за фудбал у маало.
Освен овие 2 работи, се ми беше петка.

jas kamenja ne vidov nitu mal nitu golem :)
samo malku kal imase pred sankot i pred WC to,se na se i povike od odlicno

Helloоо :) има ли некои “дојави“ за оваа година дали ќе има Aqua Park Fest volume2 ???

Ќе има. Нокаут, Ареа, САРС, Дубиоза и Ван Гог се сигурни, за другите отом-потом.

Ќе има. Нокаут, Ареа, САРС, Дубиоза и Ван Гог се сигурни, за другите отом-потом.
Јас како што имам чуено и Чорба и Дугме за последен пат ке настапувале:P

Се шушка по градов нешо за Avicii и Skrillex, има некакви шанси овој првиот да го доведат ? :unsure:

Се шушка по градов нешо за Avicii и Skrillex, има некакви шанси овој првиот да го доведат ? :unsure:

Оууу тоа ако го донесат Авичи прв сум на врата. Кај слушна? Дата? Има некој линк?

Не верувам, прескапи се овие 2ца за наши услови. Јас би бил задоволен и со некој од младите ама актуелни дџ и. Кога сме кај швеганите зошто да не Алесо

Оууу тоа ако го донесат Авичи прв сум на врата. Кај слушна? Дата? Има некој линк?
Чисти шпекулации брат "Кафе муабети" се надевам дека нема да остани само на тоа :)
Верувам наскоро дека ќе пуштат некоја информација, Април месец ?
Мислам дека имаше тука на форумот член којшто се претставуваше како офицјален преставник лани и споделуваше инфо ? :unsure:
Иначе се крстам да има нешо точно со Avicii

Какви Avicii, чисто сумњам у тоа. Ама не би било лошо некој актуелен да донесат...
Ако некој ме прашува, јас сум за Hardwell, Krewella или Eric Prydz. Скромна сум, знам :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom