- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.623
abe jas i ti sme stoele eden do drug
--- надополнето: 26 мај 2013 во 08:42 ---
ete dojdi PVD,gjabe prikaski od vas![]()
Не е од мене снимано, ама тука некаде во близина бев и јас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe jas i ti sme stoele eden do drug
--- надополнето: 26 мај 2013 во 08:42 ---
ete dojdi PVD,gjabe prikaski od vas![]()
Јас бев од Црвен Крст, ако сте доаѓале кај нас во шатор или сте поминувале сигурно сум ве видела, но не ве знам, ако сте биле ќе ми биде мило да си разменеме ФБ или слично.
Се разочарав од Суперхикс, а на Џаиковски свака му част
Супер беше, само јас очекував дека ќе има повеќе народ, бидејќи со месеци се зборуваше колко мнооогу народ ќе имало.
Е колку народ имаше ?
jas ocekuvav da bide uste poslaboЗа ПВД изгледа само 5000, а петокот немаше. Имаше не викам не, се најувавше дека ќе имало +10 000 луѓе, а немаше толку.
Пробиштип уште не е спремен за вакви настани.
За ПВД изгледа само 5000, а петокот немаше. Имаше не викам не, се најувавше дека ќе имало +10 000 луѓе, а немаше толку.
Пробиштип уште не е спремен за вакви настани.
jas ocekuvav da bide uste poslabo
sprema gradot sto se naogja vo toj del od mkd dobro e,od godina siguren sum deka mnogu povike ke ima narod![]()
Не Пробиштип туку Македонија и пред се Скопје не се подговени за вакви настани. Ваков настан не се оранизира само за Пробиштип.
okolu 200 000 evra vlegle pari vo probistip za ovie dva dena za vreme na festivalot
od godina veruvam deka mnogu podobro ke bide od sega,iako i ovaa godina bese cista 10ka![]()
dobro de moze ne bese za 10ka,no spored toa sto bese prva godina i faktot deka e vo toj del na mkd kade sto e mnogu poslab zivotot,moze da se rece deka bese mnogu mnogu dobro9+... Организацијата стварно беше на ниво, ама за 10ка требаше и теренот да биде малку израмнет, а не да ми праи сопки.
Иначе, секоја чест на ПВД за атмосферата што ја направи... Дури и ја што не сум му некој фан стварно уживав... Фолтин исто беа супер, а и Bernays Propaganda ми се допаднаа... За другите не можам да коментирам пошто касно стигнав
Ааа, морам да напоменам, очекував повисоки цени на пивото, така да и за тоа има уште едно плусче![]()