Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
izgleda ne me svana
rekov ubavo sekoj so razlicen vkus,a toa bese moj vkus na muzika
sum bil na mnogu zurki,zavisi ekipata i muzikata za da si pomines ubavo,a vo probistip gi imase i dvete raboti i zatoa ja izdvojuvam za edna od najdobrite sto sum bil. A za tebe neznam moze si bil nekade na starana,moze si posetan od mene

Ти погрешно си сванал. Никаде не ја искоментирав музиката туку ја искоментирав организацијата на настанот да го наречам.

Ова срање од фестивал (не може ни така да се нарече) нема шанси никогаш повеќе да го посетам. Колку катастрофална организација имаше.. најлош настан на кој сум бил во животов. Арам нека им се парите и се‘.

ПС. Пробиштип фино гратче. :)
Се сложувам за организацијата, ама во глобала фестивалот ми се допадна. За прв пат не беше лошо сигурен сум дека оваа година ќе биде многу подобро

Ја незнам што очекувате, за парите топ, народ , природа, музика еден Ван Дајк се закрена да дојде и нечинело.За таквите само по митинзи и ладен сендвич ништо друго.Стварно тешка багра од народ имаме, ништо не ни се погодува.
Бев и ќе одам па макар и во Свирипичино да се одржува.
Кои филмови бе...Avicii, Skrillex и таквите се по 250-300 илјади евра :)
Има газдата пари, повеќе од кеиф ги носи него ли за профит, реално да си кажеме.

Па уште и арам парите, кои пари бе.......хахахаха пивото од продавница што го земавте?:LOL:

Последно уредено:
Ја незнам што очекувате, за парите топ, народ , природа, музика еден Ван Дајк се закрена да дојде и нечинело.За таквите само по митинзи и ладен сендвич ништо друго.Стварно тешка багра од народ имаме, ништо не ни се погодува.
Бев и ќе одам па макар и во Свирипичино да се одржува.

Има газдата пари, повеќе од кеиф ги носи него ли за профит, реално да си кажеме.

Па уште и арам парите, кои пари бе.......хахахаха пивото од продавница што го земавте?:LOL:

А чив е Аквапаркот?

А чив е Аквапаркот?
Како што знам истиот е на Грин бич што го организира во Охрид.Не го знам точно по име ама ми кажаа дека е тежок паралиа.:)

Како што знам истиот е на Грин бич што го организира во Охрид.Не го знам точно по име ама ми кажаа дека е тежок паралиа.:)
Убаво за него и со здравје да си ги троши.

Јас планирам пак да одам и се надевам програмата ќе биде супер.

За лани сигурно си ги вратил парите бидејќи имаше многу народ посебно во саботата.
Мене многу ми пречеше што не се потрудиле да го изграмнат делот што се стоеше пред бината кој што беше нерамен и полн со камења

Убаво за него и со здравје да си ги троши.

Јас планирам пак да одам и се надевам програмата ќе биде супер.

За лани сигурно си ги вратил парите бидејќи имаше многу народ посебно во саботата.
Мене многу ми пречеше што не се потрудиле да го изграмнат делот што се стоеше пред бината кој што беше нерамен и полн со камења
Леле бато искрено незнам колку е чар, од картите само тешко.Петокот слабо имаше народ а саботата само вечерта се наполни.По шанковите слабо беше кога сакаш порачувај немаше застој + тоа тие си се приватни ама сепак делат нешто.
Затоа велам ќутете дури се организира нешто и убаво е дека е надвор од Скопје.А тоа карта скапа не било организирано муда за бубрези, за да киднеш и се издуваш доволно е мерак да имаш.
Што ќе биде израмнето кога беше нива класична, покрај езеро е пак погрдо камчиња и бела прашина исто како да си варосувал ќе се направиш.:ROFLMAO:

Кои филмови бе...Avicii, Skrillex и таквите се по 250-300 илјади евра :)
Wishful thinking братче :)
Иначе отприлика шо пари ги е коштал Ван Дајк лани ?
Нека пуштат некоја информација веќе у пм не го бива вака :D

Wishful thinking братче :)
Иначе отприлика шо пари ги е коштал Ван Дајк лани ?
Нека пуштат некоја информација веќе у пм не го бива вака :D

60 000 eur. поевтин е и од Цеца и Северина кои опапаа по 100 000 кај нас .

Оваа година немаат абер од волуме 2?
Лани ако не се лажам месец мај беше журката, па очекував дека и оваа година ќе има епизода 2 на настанот, ама нешто што вреди овде нема реприза.
Лани можеби не се погоди баш времето, ама кој беше таму знае дека местото е сигурно едно од подобрите за журка во Мкд...

Оваа година немаат абер од волуме 2?
Лани ако не се лажам месец мај беше журката, па очекував дека и оваа година ќе има епизода 2 на настанот, ама нешто што вреди овде нема реприза.
Лани можеби не се погоди баш времето, ама кој беше таму знае дека местото е сигурно едно од подобрите за журка во Мкд...
Ќе има, ама покасно ќе е годинава. Во јуни веројатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom