Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
kako ne zaeba vremevo smotano:D
ne sakam za gjabe da mi bide patot :)

ќе го гледате ван дајк на видео бим.. македонија и се е можно ::D na ejsbuk i twiter ima objaveno deka e na ibiza taka da izgkeda samo video bim u probistip.. :D

За пол ван дам и слични треба да ми платат за да појдам...

do tolku nisko da padnat organizatorite ne veruvam:D
епа подобро да почнеш да веруваш ... некој овде не мафта или организаториве на фестов или пол ради обврски кон спонзорите објавува дека ке глеа лш на ибица со рио и ке си го лади со хајникен :D

tocno deka na negoviot fb profil pisuva deka na ibiza so ferdinand ke go gleda finaleto
ke doznaeme do utre dali e vistina ili ne:)

ако има таму некој нека се распраша па неја пише..

Одлечно е. Ајде Марсиано уби ме со get loose (tiesto remix) :-)

ОК не ја пуштија get loose ама па беше маестрално. Lethal Industry, Insomnia, Hit It, Alein, SPACEMAN :drk: алал да им е на дечките посебно на Sunnery ептен беше расположен а и како да не биде покрај таква жена :)

Да си легнам или да уплоадирам ;)

i povike od odlicna prva den :D
rastur napravija site.pocnuvajci od kiril,preku flooder i na krajot knight i ovie dvajcata skros da ja zbrlavat publikata:D:D

ОК не ја пуштија get loose ама па беше маестрално. Lethal Industry, Insomnia, Hit It, Alein, SPACEMAN :drk: алал да им е на дечките посебно на Sunnery ептен беше расположен а и како да не биде покрај таква жена :)

Да си легнам или да уплоадирам ;)

Како е фестивалот , има ли народ, добра журка ???
--- надополнето: 25 мај 2013 во 14:35 ---
i povike od odlicna prva den :D
rastur napravija site.pocnuvajci od kiril,preku flooder i na krajot knight i ovie dvajcata skros da ja zbrlavat publikata:D:D

Како е со народ???

odlicno bese i so narod
ocekuvav da bide mnogu poslabo,duri i se zacudiv:)
veruvam narednata godina ako se odrze festivalot deka mnogu povike narod ke ima:)

Не сум фан на техно така да Марк не ме воодушеви, барем да ги испоштуваше неговите стари хитови. Ја пушти таму на крај минијатурна верзија на Man With a Red Face ама пак ништо посебно !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom