Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некое време читав во весник дека годинава ќе бил променет датумот, ќе се одржувал крајот на јуни или почетокот на јули што е одлично пошто лани измрзнавме сабајлето. Иначе би сакал да го донесат Fedde Le Grand aли и некој од тројката од SHM нема да биде лошо...

Тоа ќе биде промашен потег, која е целта да се прави фестивал во период кога повеќето луѓе се на одмор. Крајот на мај би било идеално според мене а и полесно е да се донесе некој дџ во овој период.

Сигурно нема да го стават во период што не им се исплати. Јас и така одам на одмор крај на јули, сеедно ми е тоа. Само да не биде ко лани зашо стварно беше многу ладно сабајлето.

Тоа ќе биде промашен потег, која е целта да се прави фестивал во период кога повеќето луѓе се на одмор. Крајот на мај би било идеално според мене а и полесно е да се донесе некој дџ во овој период.
Кој оди на одмор бе крај на јуни почеток на јули освен фамилијарни луѓе ? :) Најголем дел од младите одат во период од 20ти јули до 10ти август, а и подруго е тој период, подруг шмек ќе има самиот фестивал, уште па ако направат да има програма и преку ден, исто како на Tomorrowland.. :D

Ако си кажуваме желби ја би да го донесат Dash Berlin и се да се дешава после сесија :D

Ова срање од фестивал (не може ни така да се нарече) нема шанси никогаш повеќе да го посетам. Колку катастрофална организација имаше.. најлош настан на кој сум бил во животов. Арам нека им се парите и се‘.

ПС. Пробиштип фино гратче. :)

Ова срање од фестивал (не може ни така да се нарече) нема шанси никогаш повеќе да го посетам. Колку катастрофална организација имаше.. најлош настан на кој сум бил во животов. Арам нека им се парите и се‘.

ПС. Пробиштип фино гратче. :)
sekoj so razlicen vkus
mene ke mi ostane edna od podobrite zurki sto sum bil,ako ne i najdobra

Може за промена во Македонијава да се донесе некој добар drum&bass, или hardstyle dj. Нешто поразлично.
Сепак, кога сме кај желбите, Rayel!

ako ne i edinstvena a?
izgleda ne me svana
rekov ubavo sekoj so razlicen vkus,a toa bese moj vkus na muzika
sum bil na mnogu zurki,zavisi ekipata i muzikata za da si pomines ubavo,a vo probistip gi imase i dvete raboti i zatoa ja izdvojuvam za edna od najdobrite sto sum bil. A za tebe neznam moze si bil nekade na starana,moze si posetan od mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom