shutrak
opsenar
,,,da ,,,vo servis na t mobile,,
,,,i blagodaram za sovetot na someone,,,
,,,i blagodaram za sovetot na someone,,,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може ли некој да ми каже добра гпс навигација за zte blade 3 што нема да користи мобилен интернет туку ќе работи на сателит?
Navigon Europe.....Kaj mene raboti bez nikakov problem
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2
се спусшта дирекно преку play store?
Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemi
требет да има sd картичка?
Не мора да имаш мемориска картичка бидејќи во телефонот има доволно простор за комплет апликација со се мапи.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 02:30 ---
Тоа преку сателит нема врска со 3Г туку треба само да ти биде вклучен ГПС-от на телефонот кога сакаш да ја користиш апликацијата.Нема што повеќе да се објаснува.Апликацијата е со пари али ја има и кракнато на интернет многу лесно може да се најде преку гоогле.Се инсталира апликацијата после тоа преку wi-fi се инсталира комплет цела апликација која е околу 600мб и толку![]()
Значи си ја симнувам навигацијата му правам ГПС он и си тера без ви-фи и 3г?
Прегледај го приврзокот 67769
*ова второто
Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemi
До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблемиимам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.
До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблеми
Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден