ZTE Blade III

• Креатор на темата Креатор на темата rostilj
  • Време на започнување Време на започнување
,,,da ,,,vo servis na t mobile,,

,,,i blagodaram za sovetot na someone,,,(y)

може ли некој да ми каже добра гпс навигација за zte blade 3 што нема да користи мобилен интернет туку ќе работи на сателит?

Navigon Europe.....Kaj mene raboti bez nikakov problem ;)

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

се спусшта дирекно преку play store?

Preku Play ke treba da platis....Idi na google i baraj go instalacioniot fajl ke ti najde google bez problem.Instaliraj go toa i posle ne bi trebalo da imas problemi ;)

Mr.Deni Тоа преку сателит не се плаќа?Не спаѓа на 3Г тоа?
Ај ако имаш инсталирано објасни повеќе.(y)

требет да има sd картичка?

Не мора да имаш мемориска картичка бидејќи во телефонот има доволно простор за комплет апликација со се мапи.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 02:30 ---
Mr.Deni Тоа преку сателит не се плаќа?Не спаѓа на 3Г тоа?
Ај ако имаш инсталирано објасни повеќе.(y)

Тоа преку сателит нема врска со 3Г туку треба само да ти биде вклучен ГПС-от на телефонот кога сакаш да ја користиш апликацијата.Нема што повеќе да се објаснува.Апликацијата е со пари али ја има и кракнато на интернет многу лесно може да се најде преку гоогле.Се инсталира апликацијата после тоа преку wi-fi се инсталира комплет цела апликација која е околу 600мб и толку :)

Не мора да имаш мемориска картичка бидејќи во телефонот има доволно простор за комплет апликација со се мапи.
--- надополнето: 10 јули 2013 во 02:30 ---

Тоа преку сателит нема врска со 3Г туку треба само да ти биде вклучен ГПС-от на телефонот кога сакаш да ја користиш апликацијата.Нема што повеќе да се објаснува.Апликацијата е со пари али ја има и кракнато на интернет многу лесно може да се најде преку гоогле.Се инсталира апликацијата после тоа преку wi-fi се инсталира комплет цела апликација која е околу 600мб и толку :)

Значи си ја симнувам навигацијата му правам ГПС он и си тера без ви-фи и 3г?
Screenshot_2013-07-10-02-54-37.png
*ова второто

имам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.

имам проблем со срањево,ми се рестартираше само,загреваше одма и го однесов на сервис.Сеа не загрева само со себе али пример пуштам темпл ран играм 5 минути и се рестартира.До мојов телефон е или сите се вакви.
До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблеми

До твојот е изгледа, имаше еден член погоре со истите проблеми

тоа ме интересираше :) значи си работи нормално твојот,пушта апликации/игри и тн не се рестартира/гаси ? Да го дадам на сервис пак ако е така /:

Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден

Повеќето се такви, се рестартираат и загреваат , брат ми утре ќе оди да го земе неговиот од салон, две недели беше кај нив на сервис, го имаше истиот проблем со рестартирање , па ќе видиме дали е среден

Тоа е коа не зема алкател па да му види аир:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom