Информации за лет?

• Креатор на темата Креатор на темата POS-51
  • Време на започнување Време на започнување

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Локација
Помеѓу Кулерот и Процесорот
Здраво......
Морав да отворам тема, ако е проблем кога ќе заврши дискусијата нека ја избришат, али многу ми е битно.
Овака планирам да одам USA - Work and Travel, па сега лет треба да резервирам па во амбасада на интервју, е сега гледав некои летови на "www.edreams.com" Летовите се од "AirBerlin"компанијата, само онлајн со картицка се резерира лет, главното прашање ми е дали ги рефундираат средствата во случај на одбивање виза, дали има некој искуство со "AirBerlin" летање, резервирање летови, едно друго, значи стварно многу ми е битно за да знам дали ги рефундираат средствата или не, еве слики од летовите, кој имал искуство нека сподели.

1.jpg

2.jpg

Преку која агенција си ? Обично агенциите ти наоѓаат лет, и во случај да не добиеш виза ти ги рефундираат парите. Прашај во агенција дали преку нив може да си резервираш лет, пошто е многу поедноставно, кажуваш датум, плаќаш и тоа е тоа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

И побарај преку Туркиш Ерлајнс на нивната страна.. За слична цена имаш лет од Скопје.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имам купувано преку airgorilla и има можност да ти ги вратат парите, ама требаше да доплатиш поголема сума за таа услуга.
Додека за презакажување на термин истата услуга беше значително поефтина.

Здраво......
Морав да отворам тема, ако е проблем кога ќе заврши дискусијата нека ја избришат, али многу ми е битно.
Овака планирам да одам USA - Work and Travel, па сега лет треба да резервирам па во амбасада на интервју, е сега гледав некои летови на "www.edreams.com" Летовите се од "AirBerlin"компанијата, само онлајн со картицка се резерира лет, главното прашање ми е дали ги рефундираат средствата во случај на одбивање виза, дали има некој искуство со "AirBerlin" летање, резервирање летови, едно друго, значи стварно многу ми е битно за да знам дали ги рефундираат средствата или не, еве слики од летовите, кој имал искуство нека сподели.

Прегледај го приврзокот 61093

Прегледај го приврзокот 61094

Не ти препорачувам ова да го направиш покомплицирано е и враќање на парите е условено од полиса на страницата. Како што ти кажаа доле побарај агенцијата да ти букира карта и за тие пари имаш со Туркиш од Скопје

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom