Македонија - Белгија [22.03.2013 - 20:45 часот]

• Креатор на темата Креатор на темата Donatella Versace
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некој виде дека химната не беше како што треба кога се пееше...? Осеќам дека ќе ја мењаат. Инаку албанциве пак не пееле ко што слушам?
Што беше најсмешно и на тие картоните што ни ги дадоа, ја имаше химаната што сите ја знаеме..

Еј истово го приметив.
Што беше најсмешно и на тие картоните што ни ги дадоа, ја имаше химаната што сите ја знаеме..
Јас се збунив комплетно, викам што е финтава сега.

Тоа кои глупости беа втората строфа што ја пееше, што полов орган е тоа бе, цел стадион имаше ватафак фаца

Хахаха, абе не се нормални, па се игра ли бе со национална химна...
Имаше еден постар лик што едини почна тоа да го пее.. и виде не виде прекина и почна да пцуе, како една химна неможело да се испее у дрвава ко што треба :pos:

големо чудо де, од друга страна супер си испеа Тамарче:-)

Баш беше на место

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Нема врска, тоа е старата химна.
Строфата со старо-младо машко и женско не постои во сегашната химна...
Таа химна дедо ми ја пееше :icon_mrgr:
Од гроб станаја славните јунаци :icon_mrgr:

Али нашите пеачи се кретени, постојано грешно ја пеат. Дали така ја знаат или така им е наложено, не знам...

Е луѓе, ако најдете хајлајтс со нашите шанси, постирајте. Сега ги ѕирнав головите. Дефинитивно Лазевски не знам што правеше. Он ќе ја гради, не знам што...абе пукај ја у трибини бре... а и Пачовски лошо затвори. Инаку, чист пенал, многу насилно тргна Лазевски. За другото не можам да зборам, пошто не гледав. :)

големо чудо де, од друга страна супер си испеа Тамарче:)
ГОЛЕМО ЧУДО?
ГОЛЕМО ЧУДО?
Како бе големо чудо за утната химна?:eek:
What is this I don't even...
Да утнеш химна, ни помалку, ни повеќе СОПСТВЕНАТА е знак на непочитување. Химна и знаме се олицетворение на една држава, ако нив не ги почитува човек, не ја почитува ни државата. Химна треба да те наежи, да те исполни со гордост и не треба да ти биде “големо чудо“ ако на некој ничим изазвано му текне да си ја преработи.
Јас ја почитувам Тамара, немам нишо против неа, напротив и ги сакам песните и ми се допаѓа како пејачка, и кој и да утнеше исто ќе го искритикував. Убаво си испеала? Да, тоа може да го кажам после нејзин настап или концерт, но кога промашува пола химна, сигурно нема да се концентрирам на нејзиното пеење.
Големото чудо ми рече еј...:facepalm:

Не е само до Тамара, постојано така ја пеат, пошто врска си немаат...
На 90% од натпреварите каде што некој ја изведува во живо химната, се пее строфа која со години не се употребува.

Не е само до Тамара, постојано така ја пеат, пошто врска си немаат...
На 90% од натпреварите каде што некој ја изведува во живо химната, се пее строфа која со години не се употребува.
Точно, затоа и реков дека не е критиката спрема Тамара како Тамара.
Ама да ми рече некој ГОЛЕМОТО чудо, битно добро испеала, е па не можам да не изреагирам...

Што било моментот со химната? Ќе ми објасни некој, пошто не го видов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom