судијата беше се освен кепец lolНе досуди пенал овој ќепецов. ЦЦЦЦ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
судијата беше се освен кепец lolНе досуди пенал овој ќепецов. ЦЦЦЦ
Како бре? Пенал за нас немаше ама немаше ни за Белгија. И мораше да биди построг за нив а за нас малку помек.судијата беше се освен кепец lol
Tвое мислење.
Мене ми изгледаше дека баш се далеку од сите епитети изнаредени во последен период.Двата гола им ги поклонивме, не се глупи да не искористат.Штета не поминаа двете јаки шанси на почетокот и третата во 1/2 кога Пандев беше ‘краток‘.
Лазевски - МВП![]()
Da ne sakate karti od 10 denari? Za Aca Lukas 1000 ne vi e mnogu, ama 200 za Makedonija bilo skapo...
Сите ја продадоа бе.Та тој Пандев кога игра за некој Италјански клуб знае да се растура од давање голови,а тука незнае ни еден гол да даде.Сам пред гол,топката му иде точно на глава само пет сантими требаше да ја подаде главата напред за да постигне гол,да не истегне некој вратен мускул случајно.Али стварта е што во странство го плаќаат милиони,а тука зема колку една просечна македонска плата,факт е дека нашите не се доволно мотивирани баш од овие причини.лазаревски ја продаде утакмицата