Македонија-Белгија 0-2
Чешка-Данска 0-3
Кој последен се смее,послатко се смее.
Чешка-Данска 0-3
Кој последен се смее,послатко се смее.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го дополнив ми текна. Од што сум разочаран го заборавив скроз. Не сум разочаран од играта туку од нереализацијата и среќата што по некое правило треба да не прати со вакви селекции. Како не влезе таа на почеток у 1ва минута беЗаедно со Лазевски падавицата.
У Шалке што игра Пуки а ?Timo Puki.![]()
Брате нема шо да се разочаруваш,ти очигледно не си ја слушнал онаа,пара кај шо буши бургија не буши,а нашите без сол во очи...можеш сега да замислишГо дополнив ми текна. Од што сум разочаран го заборавив скроз. Не сум разочаран од играта туку од нереализацијата и среќата што по некое правило треба да не прати со вакви селекции. Како не влезе таа на почеток у 1ва минута бе.
Дел Боске клошарот, при напаѓачи како Негредо, Солдадо, Мичу тој форсира лажна 9ка. Ептен одвратен ми стана!Шпанија 1-1 Финска. Ама изненадување за шпанците![]()
Па игравме без среден ред, така да реален резултат , со минимален напор Белгијците си одат со 3 бода, МИНИМАЛЕН.
Tвое мислење.Абе вие прајте муабет ко Белгија да се некоја треторазредна екипа.Јес да немавме среќа, ама бидете малку реални.