White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
T

Torchyrus

Гостин
Македонија повторно се подготвува за најспектакуларниот настан на годината. Промотерите конечно ја објавија датата за најочекуваниот настан на годината White Dimension - 11 Мај, Метрополис Арена.
Циркуларна централна бина, спектакуларно осветлување, феноменално Ласерско шоу, танчарки, видео проекции,пламенофрлачи се само мал дел од изненадувањата кои се подготвуваат за оваа забава. Како додаток на одличната ДЈ-ска екипа која е дел од овој настан, организаторите најавуваат и 3 СВЕТСКИ докажани ДЈ-и од електронската сцена кои со години настапуваат на најголемите светски настани како A state of Trance, Wonderland, Sensation, Miami Winter music conference и многу други. Имињата на гостите ќе бидат најавени на Facebook страната на White Dimension.
Ланскиот White Dimension беше солиден со малку повеќе грешки кои се надеваме годинава ќе ги фиксираат што се однесува до ДЈ-те лани просечни , годинава најавуваат некои големи имиња , но додека не ги кажат неможам барем јас ништо да им верувам затоа што секогаш они така најавуваат ...
Ваше мислење за настанот и кои ДЈ би можеле да дојдат според вас ? и мислење доколку сте биле на ланскиот настан.
Јас би сакал да дојде Paul Oakenfold или кој било друг солиден артист од Armada.

Ќе дојде или ќе пуштат од youtube?

dafaq ?

Бев на ланскиот и си поминав одлично, ќе одам и оваа година.

Малце е глупо што уште не се знаат диџеите а картите ќе ги пуштат во употреба.

Ова е настан што мислам дека полека ги мрднува од мртва точка случувањата од ваков размер.

По убавото деби лани и делумно/комплетно задоволените 7.000+ посетители, White dimension и оваа година ќе се одржи во Метрополис на 11ти Мај. Официјалниот лајнап уште не е излезен, но организаторите уште од сега најавуваат 3 светски познати ДЈ имиња.

Влезниците веќе се пуштени во продажба на купи карти за се' и останатите продажни места ширум Македонија, по промотивни цени до први април.

Фан пејџот на ФБ : https://www.facebook.com/whitedimensionmkd

Едвај чекам! Лани си поминавме топ!:cuc:

Ваше мислење за настанот и кои ДЈ би можеле да дојдат според вас ? и мислење доколку сте биле на ланскиот настан.
Јас би сакал да дојде Paul Oakenfold или кој било друг солиден артист од Armada.

Лани не бев, ама годинава ми се оди. Уффф .. Инаку ако се прашувам јас, би сакал овие тројца да се ''ГОЛЕМИТЕ ИМИЊА'' :D :

- Сандер ван Дорн
- Феде Ле Гранд
- Хардвел

Ма еден од овие тројца да ми погодат ќе биде одлично ! :vozbud:

Лани не бев, ама годинава ми се оди. Уффф .. Инаку ако се прашувам јас, би сакал овие тројца да се ''ГОЛЕМИТЕ ИМИЊА'' :D :

- Сандер ван Дорн
- Феде Ле Гранд
- Хардвел

Ма еден од овие тројца да ми погодат ќе биде одлично ! :vozbud:

Ако се лажеме или ако грујо е 1 од спонзорите на настанот :icon_lol:

Јас типувам на Roger sanchez

Fuck this,убаво би било A State of Trance да дојдат во Скопје.

Пишува дека тројцата диџеи што ќе ги донеле биле докажани и имале настапувано на A state of Trance, Wonderland, Sensation, Miami Winter music conference.. Било кои тројца да ги донесат што имаат настапувано на било кои од овие три фестивали, нема да биде воопшто лошо.. :icon_lol:

Бев лани, ништо посебно. Но со оглед на тоа дека кај нас се случува НИШТО и ова е добро. Кој ДЈ би сакал да биде во Line Up ке си кажам ако не верувам дека има шанса да биде тоа:

1. Hardwell
2. Gareth Emery
3. W&W

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom