- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.047
- Поени од реакции
- 16.577
Дел Потро губеше 3-0 во прв сет и се врати.
Тоа сакам да ти кажам со болдираното.
Тоа сакам да ти кажам со болдираното.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znaci spored mene ako imash opcija da birash termin od 13.00 casot i 17.00 casot ke izberam 17.00 casot ...spored mene sakam da go gledam najdobroto od bilo koj sportist i za toa ke mu obezbedam kako organizator najdobri uslovi ...i kaj go razbra ovoj del
,,,Znaci spored tebe bidejki tehnologijata ide napred treba i teniserive da igraat onaka lezerno, mavaj po topceto, pa togas neka site turniri gi napravat na zatvoreno i mavaj po topceto.,,,
naprotiv , dobri uslovi ,maksimalni perfomansi od sportistite ,vrven sport za gledanje ,neka pobedi podobriot ...
a toa vcera i zavchera ne beshe slucaj ...koga si gi videl ti Marej i Novak da ne trcat po topkata
i da gledat da go skratat poenot ...
i te molam pred da replicirash prochitaj ushte ednash shto sakal avtorot da kaze , razberi go i postiraj ,ama razberi go shto sakal da kaze ,posebno ako se potrudil na dolgo i nashiroko da se objasni...znaci sushtinsko e da go razberesh ,se drugo e besmisleno bildanje postovi
eve probaj...prochitaj go prethodniot moj post pa posle tvojot odgovor i dali ima smisla
32-2 во винери, срамота бе, финале ли е ова.kolku imase sevkupno wineri dan znajs ?
Готов е Делпо. Заборави на едно: Никогаш не се надигрувај со Рафа на физички план, никогаш!!!!!! Тоа ќе го чини и титула.
![]()
и ти бе! Не кобетe предвреме!![]()