BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сте чуле за алт и шифт бе луѓе? Само вие двајца си се читате, пошто не верувам дека друг ве чита на латиница.
RnR ,ako nekoj ima avatar i parola i nickname latinica a prigovara protiv latinicata ,toa se vika licemerie ili ,,mrazam crnci i rasizam- sindrom,, . Ustavno pravo moe e na koe pismo pishuvam i bitno e shto e napishano a ne kako e napishano .

Брат аватарот ти е прашалник, не латиница.:pos:

Знам де, али да разбијам дискусија да се насмееме малце, многу се заозбиливте некако. :)

RnR ,ako nekoj ima avatar i parola i nickname latinica a prigovara protiv latinicata ,toa se vika licemerie ili ,,mrazam crnci i rasizam- sindrom,, . Ustavno pravo moe e na koe pismo pishuvam i bitno e shto e napishano a ne kako e napishano .

Олабави малку младичу. Ти кажувам за добро на сите. Јас скокам постови што се на латиница, а и поголемиот дел од луѓето така да џабе маката реферати ако никој не те чита.

Олабави малку младичу. Ти кажувам за добро на сите. Јас скокам постови што се на латиница, а и поголемиот дел од луѓето така да џабе маката реферати ако никој не те чита.

Во право си и јас исто кога листав баш ги прескокнав тие коментари и тоа онака баш несвесно не дека сум видел и сум рекол не се на латиница него по самиот излгед на коментарот ме натера да прескокнам и да не го читам, така да барабатин не се инаети ништо лошо не ти рекоа за твое добро ти зборат:)

RnR , korektnata replika bi izgledala ,,vo pravo si ,sekoj ima pravo da pishuva kako saka ,kako shto jas sum napishala Rafa Para Siempre , a tvoj e rizikot postovite da ne ti gi chita nekoj shto ima problem so latinica, a vprochem babarabatin ,shto sakash pravi,od kaj mi na mene pravo da ti kazuvam kako da se izrazuvash ,,
a ti nemajki doblest toa da go napishesh pishuvash ,, Олабави малку младичу. Ти кажувам за добро на сите.,,
Abe ne se zamaraj so nebitni raboti , kuliraj , uzivaj i smali egoto ,eve Rafa is back

RnR , korektnata replika bi izgledala ,,vo pravo si ,sekoj ima pravo da pishuva kako saka ,kako shto jas sum napishala Rafa Para Siempre , a tvoj e rizikot postovite da ne ti gi chita nekoj shto ima problem so latinica, a vprochem babarabatin ,shto sakash pravi,od kaj mi na mene pravo da ti kazuvam kako da se izrazuvash ,,
a ti nemajki doblest toa da go napishesh pishuvash ,, Олабави малку младичу. Ти кажувам за добро на сите.,,
Abe ne se zamaraj so nebitni raboti , kuliraj , uzivaj i smali egoto ,eve Rafa is back

Оф леле. Ај терај. Нема разбирачка очигледно.

Оф леле. Ај терај. Нема разбирачка очигледно.
abe bash za ova ti zboram...ako ne e po tvoe , odma , off lele , nema razbirachka ,aj teraj
...pravish problem koj ne postoi i ocekuvash razbiracka ...ako ne ti se chita ne chitaj , toj shto saka da prochita ke prochita ,tolku ednostavno . Shto kurac si go napishala toa nerazbirlivoto latinichno citatche na Jeff Buckley ,aj ne me zaebavaj

Префрлете се на ПП babarabatin & RocknRolaa.
Секое мислење кое ќе биде надвор од темата ќе биде санкционирано.
Можете слободно да дискутирате за турнирот, а за тоа дали некој пишува на латиница или на арапско писмо, се додека е разбирливо и не е навредливо се трпи.
Мислам приоритетно е да се пишува на кирилица, но и не мора да значи дека баш секој треба. Не правите проблем од ништо.

Нема гајле не пишувам веќе. Веројатно ни по темиве, таман ми е темата за Надал. Толку од мене. Курац, палац муабети ни сум правела ни сум навредувала некого. Терајте.

Не е работата да се лутиш и да не пишуваш по темите, ако гледаме така многу ги има што пишуваат, ама никој до сега не му рекол пишувај на кирилица. Тоа што човекот пишува на латиница не значи дека нема ништо паметно напишано, баш напротив, а некои што и на кирилица се трудат да напишат, ќе лупнат нешто што си нема врска со темата.
И во темата на Надал има луѓе што пишуваат на латиница, ако гледаме на тоа.
Останете ми поздравени, и продолжете со дискусијата на темата за Мастерсот во Мајами, нормално ако сакате. Оваа оди под катанец, оти гледам нема нешто повеќе што да додадите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom