Колку ви недостигаат реалните шоуа?

• Креатор на темата Креатор на темата Simony
  • Време на започнување Време на започнување
mislam deka toa sou bese namesteno ako ne se lazam
А кое не е?
Сите имаат своја улога во секое шоу ;) Големи пари се во прашање, за да ризикуваат и да ги остават ,,да си бидат свои,, учесниците.

Ми недостига македонско реално шоу како Тоа сум jас. На времето голем успех направи па после го снема..
Не отупеjа со српските велики брат и операциjа триумф.

Добри времиња ... :(

Многу недостигаат, ма да мислам и да има сега некое нема да има голема гледаност како што беше пред 2-3 години сега сите се на интернет

Ама баш ич... Заедно со турскоиндискиве серии може во вардар да се фрлат. Не, уште подобро, во Серава...

Simony - го гледав и се чудев..Прашањата беа...
Што носи (некоја си) во кесата на сликата?

Одговор: геврек

Are you fucking kidding me?
Мн.ме потсеќаше на доленаведеното клипче од К-15

пс.. Се извинувам за бегање од темава.

на почетокот кога почнаа кај нас да се емитуваат реални шоу-а најпрво беше ТОА СУМ ЈАС со драги шпага... тоа беше стварно интересно зашто сепак беше новитет... после коа почнаа со велики брат е беше исто само сменето беше името на шоуто..... а некој да ти прави реално шоу во кое 99.9% се исти работите од сите претходни е претерано глупо..

Ич не ми фалат таквите глупости. поубаво што ги нема!

Ич, мене ми фалат времињата кога се пуштаат најновите холивудски филмови по 2 секоја вечер еден околу 8 и еден околу 10, кога имаше добри детски емисии од македонска продукција, кога ќе седнеш пред телевизор беше уживање, а не тортура.

Колку ни недостигаат?

АХААХАХАХ

P.S. ne se slekuvam hahahaa

Џабе ќе се пријавуваш онда.

он - И покрај тоа што реалните шоуа како Велики брат се секогаш тема за хејтање ( и тоа сосема заслужено) ипак ги гледав. Интресно е да посматраш до каде може да оди човековата желба за квази-слава и пари, а со самото тоа и до каде може да оди човековата глупост. А дека нешто посебно ми фалат - не ми фалат.

Реално шоу ниту сум гледала, ниту некогаш ќе гледам.
Но, она што ми недостига е добра продукција на скриена камера.
Нешто од типот на канадското Just for laughs.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom