Колку ви недостигаат реалните шоуа?

• Креатор на темата Креатор на темата Simony
  • Време на започнување Време на започнување
Онака особено сум за Џери Спрингер Шоу или да има нови или да ги репризираат старите интересни теми а и ќотеци паѓаа :)
србите имаат одговор на тоа шоу го гледав скоро се вика Луда Куќа...интересно ама се гледа дека е местено

Последното на кое се смеев ама она јако смеење е на Killer Karaoke иначе овие српски срања Велики брат, фарма и останатите врска немаат !
бтв Killer Karaoke со најјакиот водител на светот Stive-O :D

Jas bi se prijavila vo narednoto shou Golemiot brat :))) pa ako nekoj razbere ili znae kako odi prijavuvanjeto slobodno neka mi kaze.
P.S. ne se slekuvam hahahaa

Последното на кое се смеев ама она јако смеење е на Killer Karaoke иначе овие српски срања Велики брат, фарма и останатите врска немаат !
бтв Killer Karaoke со најјакиот водител на светот Stive-O :D
Почнав пред некое време да го пратам ова сега немам толку време ама шоуво е закон! :D исто и ова impractical jokers е доста јако со 4цата пријатели кои се натпреваруваат кој повеќе ќе се избламира :pos: овие од типот на големиот брат, Jersey shore и слични ми се катастрофа (n)

Од реални шоуа, Survivor едино, бидејќи не се состои од седење у куќа и кој со кој ќе се скара. Големиот брат и тие срања(кои патем не се српски), не ми се свиѓаат. Еве сеа ми текна и на Операција Триумф, тоа ми беше интересно иако Македонија имаше дебили за претставници кои се избрукаа многу за такво шоу со својата музичка неедуцираност.

80% се местени и затоа не гледам и не ми фалат.

Ич,
Фала богу ги нема за да може етерот да се изветрее од глупости.
Како некој нерече ми фалат документарни или научни емисии.

Појако шоу од Jackass никој нема да приреди :)

ич не ми фалат тие кретеништа на ТВ...и онака не гледам мк тв канали...ок едниствено Survivor ок си беше.

Шо да ми фалат, си го гледам корејското Running Man. најдоброто шоу на цел свет (y)
running_man_shinkishin.jpg

Абе бегај од вакви срања подалеку, не знам што ви е интересно, гледате како се продаваат на телевизија за пари...глупости!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom