"СРЕЌНИ КОЦКИ" квиз на Канал 5 ТВ за турските серии

Гоу МТВ, гоу! Националниот сервис како никогаш досега ја има мојата поддршка.
МТВ моментално е светлосни години понапред не само што ја има и мојата подршка туку е и моментално најгледана кај мене :)

Ова ме потсеќа на училиште.... Денес ќе ја земаме лекцијата: Онур ја изневерува Шехерезад. А утре ќе прајме писмена работа на таа тема.

Главна награда 10 дена пешки низ Македонија.

Edqoi+-+Imgur.gif

Зарем ќе напраат квиз за историјата на Македонија?
Да се види колкумина знаат за Илинденско и другите востанија?
Колкумина ги знаат Гоце,Питу,Јане и останатите?

Е затоа пилиња државата ќе ни оди надоле пошо нели побитни се турските серии.

Бедно. Мизерно. Шлајм.

Не ми беше галје кај е оваа глупа телевизија се до сега .

Имам потреба да ги ЈАЈЦУВАМ . Ајде еден групен кајгана-јајцувачки протест да им направиме . Ви се молам .Со оглед дека се скапи јајцата , ако некој има расипани нека донесе колку може .

Ова мора да е заебанција.:eek::confused:

Не сме фрлале до толку со камења по Господ:(

+1 причина повеќе зошто да не пуштам македонски програми на телевизорот.

Дај нека ми најди некој канал од јутуб со сите епизоди од сериите, да повторам до квизот што сум гледал, а што сум испуштил :icon_lol:

ВЕ МОЛАМ СКРАТЕТЕ МИ ГИ МАКИТЕ!
Харикири со џамлија, пукање во колено, не знам веќе што да измислам ОВА Е ВЕЌЕ НЕПОДНОСЛИВО!
PUT ME OUT OF MY MISERY!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Државјанството во шоља и пуштете вода

Се молам после палењето на поштата и црквата следна цел да биде АНАЛ 5!!! Тој шо е главен и одговорен уредник на програмата да даде господ турци голи дома да му шетаат!!

aaaaaa, ќе им прашања од бурни времиња?
сељаци к5 сигурно ќе има прашања само за сериите они шо ги даваат
стајте ме у повикај пријател ако има за бурни времиња

абе не се нормални дефинитивно... кај турски серии па и квизови за нив- божееееее... да не му текне на некој да почне да емитува и „документарни емисии за минатото на ликовите од турските серии“ - профитабилен бизнис... :)

свашта !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom