Кога Македонци не можат да постават државно знаме на ПРИВАТЕН имот!

Статус
Затворена за нови мислења.
Брат,го оправдуваш уште?:vozbud:
Добро ја ненормален сум да оправдувам вакво нешто ?!
Не оправдувам по ниеден основ голема грешка е. Ама тоа е тоа во овие 12 години низ се поминавме па ни ова не ме изненадува тоа сакам да кажам. Не сум мрднат качакот што пукаше на мои комшии што загинаа во 2001 да го оправдувам. Кај го видовте тоа? Ван здрав памет е да оправдуваш ваков потег.

Што е наредно, Брејвик за одбрана да го ставиме
Да ти бидам искрен подобро решение од тоа нема......:D
Само Брејвик може да ја спаси Европа,не само Македонија......:P

Државата ни стана една голема курва. Кога преги ја прочитав веста ме обзема еден голем гнев, омраза а во исто време ми идеше да си ги истурам цревата.
Неможам само да замислам колку долно изгледаме во очите на соседните земји, на пример Србија. Ние сме само едни обични пички. Deal with it.
Срамота.
Ха ха , знаеш како не викаат Хрватите и Словенците и што сме ние за нив ....само едни смрдени ш.....

Државата ни стана една голема курва. Кога преги ја прочитав веста ме обзема еден голем гнев, омраза а во исто време ми идеше да си ги истурам цревата.
Неможам само да замислам колку долно изгледаме во очите на соседните земји, на пример Србија. Ние сме само едни обични пички. Deal with it.
Срамота.
Me боли тасе како изгледаме во очите на србите. Кој ку* се они па да се замарам како изгледаме во нивните очи. И тие имаат кривица и сакаа да профитираат од 2001 со грците ни направија војна тука со амин на Европа и америте за да прикажат дека шпоновите се проблемот а не они што неможат да задржат нивна територија и ги изгубија сите можни војни. За репер србите ги зема после осамостојување Милошевиќ и Мицотакис се среќаваат викаат овие нема да издржат уште долго сами дај границиве да си ги поделиме. Ми се дига косата кога некој ќе ми ги спомне комшииве зошто на сите пиздарии овде и тие се во позадина а ни глумат пријатели. Ниеден околу несака да сме држава ниеден....

Me боли тасе како изгледаме во очите на србите. Кој ку* се они па да се замарам како изгледаме во нивните очи. И тие имаат кривица и сакаа да профитираат од 2001 со грците ни направија војна тука со амин на Европа и америте за да прикажат дека шпоновите се проблемот а не они што неможат да задржат нивна територија и ги изгубија сите можни војни. За репер србите ги зема после осамостојување Милошевиќ и Мицотакис се среќаваат викаат овие нема да издржат уште долго сами дај границиве да си ги поделиме. Ми се дига косата кога некој ќе ми ги спомне комшииве зошто на сите пиздарии овде и тие се во позадина а ни глумат пријатели.

А ти беше на нивната маса и ги слушна разговорите на Милошевич? :pos:
Они неможат да задржат територија, ние можеме повеќе. :pos:
Ги изгубија сите можни војни ама барем имаат муда.

се палиш на србите :pos: Srbija do Tokija...

Здравство, образование, транспорт и врски, економија, правда, земјоделие, локална самоуправа, труд и социјална политика, животна средина, евроинтеграции, па сега и одбрана. Единствени ресори кои не ги воделе команданти на УЧК или нивните пиуни се финансии, внатрешни и надворешни работи. И за нив е прашање на време до кога. 2001 си има последици. Нема потреба од плачење за последиците од пораз. Ќе ги трпиме. Заслуживме.

Не ама можеш да сфатиш и да резимираш зашто во тоа време би се среќавале и која им била целта а за кезење и паметноќа глумење и јас знам. Па нас не ни земаа територија како на нив? Јаките мажи бе...Македонија и Косово се држави ...имаат муда ептен исти крој ко татарското племе секад да си на лузерската страна...вечни лузери !!
Пропагандата те растурила бе другар тука помош нема кај тебе. Комплекс на ниска вредност имаш тоа е твој проблем јас немам. И покрај сите гомнарии јас сум горд што сум МАКЕДОНЕЦ мене не ме боли стојко што мислат другите у твојов случај Белград. Па Србите што мислеле ќе се замараме сега кој фактор се они бе :pos:.

се палиш на србите :pos: Srbija do Tokija...

Не се палам на србите, нив ги земав како пример, едни од многуте што не се предале така лесно.

Македонија до Егеј и Пирин. :cuc:

Задоволен?

Не се палам на србите, нив ги земав како пример, едни од многуте што не се предале така лесно.

Задоволен?

Македонија можда не е до Егеј и Пирин, ама е цела !! Србија е без Косово, без Црна Гора, а прашање на време е кога ќе остане и без Војводина !! задоволен ;)

Здравство, образование, транспорт и врски, економија, правда, земјоделие, локална самоуправа, труд и социјална политика, животна средина, евроинтеграции, па сега и одбрана. Единствени ресори кои не ги воделе команданти на УЧК или нивните пиуни се финансии, внатрешни и надворешни работи. И за нив е прашање на време до кога. 2001 си има последици. Нема потреба од плачење за последиците од пораз. Ќе ги трпиме. Заслуживме.
Да си ми жив и здрав за муабетов !!! (y)
Некои прашања не заслужуваа одговор затоа сега сме ова што сме. Последиците се наши и ќе си ги трпиме. Дождливиот ден во 2003 никогаш нема да го заборавам. Градовите им ги дававме на поклон.

Не ама можеш да сфатиш и да резимираш зашто во тоа време би се среќавале и која им била целта а за кезење и паметноќа глумење и јас знам. Па нас не ни земаа територија како на нив? Јаките мажи бе...Македонија и Косово се држави ...имаат муда ептен исти крој ко татарското племе секад да си на лузерската страна...вечни лузери !!
Пропагандата те растурила бе другар тука помош нема кај тебе. Комплекс на ниска вредност имаш тоа е твој проблем јас немам. И покрај сите гомнарии јас сум горд што сум МАКЕДОНЕЦ мене не ме боли стојко што мислат другите у твојов случај Белград. Па Србите што мислеле ќе се замараме сега кој фактор се они бе :pos:.

Пропаганда? Комплекс на ниска вредност? Не знаеш што да кажеш веќе и ајде ќе навредуваме. Не знам кој во случајов е искомплексиран.

И јас сум горд на Македонија, ама не сум горд на Македонија со министер за одбрана албанец.

А ако ти си горд на ваква Македонија со министер албанец алал да ти е. Толко од мене на темата.

Задоволен?
За што не се предале лесно бе другар кој ти е примеров со србиве па ние не изгубивме ко Србите во Хрватска. Ние војната ја добивме на терен на договор ја изгубивме додуша планирана беше да ја изгубиме. Македонија од пред 100 години не е повеќе една што значи Егеј и Пирин не се заедно со овој дел...слободниот. Ние не ги добиваме назад ама нема ни да заборавиме дека тоа се случило. Насилно ни е земена земја и ни е извршен геноцид како народ со цел Грците да не останат само на риба доле да можат пченица да садат. И немора толку иронично да кажуваш за Македонија до Егеј и Пирин тоа е вистината Македонија е и Егеј и Пирин и ова денес :).

За што не се предале лесно бе другар кој ти е примеров со србиве па ние не изгубивме ко Србите во Хрватска. Ние војната ја добивме на терен на договор ја изгубивме додуша планирана беше да ја изгубиме. Македонија од пред 100 години не е повеќе една што значи Егеј и Пирин не се заедно со овој дел...слободниот. Ние не ги добиваме назад ама нема ни да заборавиме дека тоа се случило. Насилно ни е земена земја и ни е извршен геноцид како народ со цел Грците да не останат само на риба доле да можат пченица да садат. И немора толку иронично да кажуваш за Македонија до Егеј и Пирин тоа е вистината Македонија е и Егеј и Пирин и ова денес :).

Се сложувам, а и не знам што толку запнавте за србите. Не сум србоман, не се палам на србите, едноставно ги земав за пример.
Знам како ја изгубивме војната, ама важно е изгубена бе друже, и тоа со Егеј и Пирин не беше саркастично.

Пропаганда? Комплекс на ниска вредност? Не знаеш што да кажеш веќе и ајде ќе навредуваме. Не знам кој во случајов е искомплексиран.

И јас сум горд на Македонија, ама не сум горд на Македонија со министер за одбрана албанец.

А ако ти си горд на ваква Македонија со министер албанец алал да ти е. Толко од мене на темата.
Кој се навредува бе другар ти кажувам факт ..споредбава со србиве и величење нивно на никаква база ти е смешно дома одеднаш почнав да се смеам ме прашуваат што ти стана :D. Да има комплекс на пониска вредност сите се подобри од нас мислиш ти. Ни јас не се гордеам ама последиците од Некои прашања не заслужуваат одговор се овие денес. На секоја можност да се обединиме некако Струга да има Македонски градоначалник шпоните праат дил со Цановски само за они да бидат на Струга. Македонците од Струга со муслиманска вероисповест ако гласаат за Дуи а не за нашиот таму кој и да е нека се засрамат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom