Кога Македонци не можат да постават државно знаме на ПРИВАТЕН имот!

Статус
Затворена за нови мислења.
Видете кој е нов министер за Одбрана ... вие за ова се фаќате, бем ти мрак у држава, форумов на времето предводеше иницијативи за да не се смени името, сеа у пакет со 85% од медиумиве го премолчува фактот дека оној што на времето директно учествуваше во атак на земјава и убиваше македонци, денес е министер за одбрана, ова ако не е у интерес на државава и народов у неа ондак незнам што е. Не се плука само на денешниов народ, нит на оние кои загинаа за земјава у 2001, туку се плука на Се она што претставувало борба за незавнисна Македонија, ова ти е исто ко покојни (ваљда) Бин Ладен да беше министер за одбрана кај америве.
Разбирам политиката е забранета али ова у ист кош да се стави со оние политички преписки е нонсенс, најмасовен македонски нет форум е ова со големо влијание у нет просторот а и надвор од него, нејсе, терајте, ја поразочаран ко Македонец никад не сум бил, а знаејќи не, прашање е дали дури и овој срамен чин, е дното ...

(n) (n) (n)
Мене не ми се допаѓа тоа, тебе не ти се допаѓа тоа, на сите нас не ни се допаѓа тоа... Пред 12 години ни направија војна со цел да биде вака како што е сега ... Подготвен терен за дестабилизација и општество што вакви работи ќе го испровоцираат и ќе го извадат од колосек. На Европа не и одговара Македонија да биде држава и тоа треба на сите да ни биде јасно тие нема никад да кажат дека ни згрешиле. НИКАД !!! Несмееш да бидеш разочаран нека бидат разочарани тие гомната што на добиена војна на терен седнаа да преговараат на маса и им пушеа ку*ови на Олеснувачите тука. Ја сум горд што Македонија денес е со народ кој е освестен имаш интернет нови работи се дознаваат знаеш да процениш секаква ситуација. Кривицата барај ја во тие што за посавео прашање егоистички рекоа ''Некои прашања не заслужуваат одговор''. Е па господо буљаши вие сте криви што немаме наш градоначалник во Струга од 2004, вие сте криви што немаме градоначалник во Чаир, вие сте криви што ги примивте во влада и ги направивте политички фактор во државава. Да ве е*ам у г* сите до еден аир да не видите за велепредавството на нацијата во 2001 кога седнавте на маса да преговарате на добиена војна !!! Ние добивме војна на терен...на договор ја изгубивме а договорите црно на бело се почитуваат не ова првото...ние сме тие генерации што ги трпиме последиците од подготвениот терен пред 12 години кога и направија рестарт на македонската држава.

Видете кој е нов министер за Одбрана ... вие за ова се фаќате, бем ти мрак у држава, форумов на времето предводеше иницијативи за да не се смени името, сеа у пакет со 85% од медиумиве го премолчува фактот дека оној што на времето директно учествуваше во атак на земјава и убиваше македонци, денес е министер за одбрана, ова ако не е у интерес на државава и народов у неа ондак незнам што е. Не се плука само на денешниов народ, нит на оние кои загинаа за земјава у 2001, туку се плука на Се она што претставувало борба за незавнисна Македонија, ова ти е исто ко покојни (ваљда) Бин Ладен да беше министер за одбрана кај америве.
Разбирам политиката е забранета али ова у ист кош да се стави со оние политички преписки е нонсенс, најмасовен македонски нет форум е ова со големо влијание у нет просторот а и надвор од него, нејсе, терајте, ја поразочаран ко Македонец никад не сум бил, а знаејќи не, прашање е дали дури и овој срамен чин, е дното ...

(n) (n) (n)

ова со знамево треба да му дојде како некој 1-1 резултат.

ДУИ и Ахмети со овој потег не само што праќаат порака, туку и го понижуваат цел Македонски народ. Уште еднаш големо фала на Груевски, премиерот со ниеден машки хормон во него.

Изборите еве кај се, ќе го напишам Талат Џафери на ливчето и ќе го заокружам, за да можат ВМРОвските македонци на батерии, што ги броја ливчињата, да видат одприлика каде пуши нивниот лидер.

ДУИ и Ахмети со овој потег не само што праќаат порака, туку и го понижуваат цел Македонски народ. Уште еднаш големо фала на Груевски, премиерот со ниеден машки хормон во него.

Изборите еве кај се, ќе го напишам Талат Џафери на ливчето и ќе го заокружам, за да можат ВМРОвските македонци на батерии, што ги броја ливчињата, да видат одприлика каде пуши нивниот лидер.
А мислиш сеедно му е на него Џафери што станува Министер? Од кај знаеш може дил има направено за закон на Бранители ....ја и ти само може да нагаѓаме ни мене не ми се допаѓа ама ние ги трпиме последиците од Криминалот наречен Охридски Договор нашиве генерации....додека некоја друга генерација не го ревидира. А ќе го ревидира.....тоа е тоа ;).

секоја чест, потпишувам со двете раце.

А мислиш сеедно му е на него Џафери што станува Министер? Од кај знаеш може дил има направено за закон на Бранители ....ја и ти само може да нагаѓаме ни мене не ми се допаѓа ама ние ги трпиме последиците од Криминалот наречен Охридски Договор нашиве генерации....додека некоја друга генерација не го ревидира. А ќе го ревидира.....тоа е тоа ;).
Хаха, каков дил бе, абе ти се читаш ли бре, какви се тие дилови човече ? Со човек кој директно учествувал у убивање на македонци да се пазариш за позиција, министер за одбрана на Република Македонија ? Па кој го прави тоа ?
И какво пазарење, не си прави бајрам на мозокот, Талат беше и сеуште е категорично против тој закон, и пази, сега е министер за одбрана, каков фејл од потег, понижување на Македонија и Македонецот до максимум, сквернавење и на едниот и на другиот поим, срам невиден. :sick:

Симптично е како сакаш да го аменстираш шефот од одговорност за овој случај, повикувајќи се на рамковниот договор ама ок, ако ти мислиш дека не е одговорен нека ти биде.
Али како Македонец најдобро треба да знаеш дека договорите не мора да се почитуваат, умешност на еден политичар е да најде начин да го одигра тоа во корист на неговиот народ.
Твојот шеф, тој што уште кече на глава не ставил, очигледно не сака тоа да го направи од нему познати причини, угодува и сервилен е на сите албански барања, дури и на ваквите- најпонижувачки.

али нема везе... Стефче го заеба Бранко... ТОААА !!!:vozbud:

Втора фаза, теории на заговор, договори склучени зад грб, кои одат во полза нечија.

Аха, можда ставен е Талат за министер, за да Грција не признае под уставно име.
Не прашувајте како е тоа можно, не знам. Ама морам, нели...

Епа така е кога во МКД по се изгледа и дека нема неутрални граѓани Македонци кои размислуваат со своја глава, односно нивниот процент е минорен...
После свадба нема веќе тапани, во 2004(Ноември) само 25% беше излезноста на референдумот, тогашната власт(сегашна опозиција) велеше некои прашања не заслужуваат одговор, плус триста претставници од ЕУ/НАТО/САД/ОБСЕ беа овде и му велеа на народот да гледа напред, а не назад, оној еден Британски дипломат дури и саатот на раката си го вртеше и велеше дека времето оди нанапред, а не наназад... бидна што бидна малкумина излегоа на референдумот и тој пропадна...
Па само од мое маало излегоа едвај 20 души, што ги кошташе да станат сите полнолетни тоа неделно утро и да тркнат до гласачкото место(2 минути одење) за да заокружат...
Е сега криви биле Цацко, Миле и Тошо... затоа што грото од Македонците тој врнежлив неделен ден си го преспаа во своите домови... референдумот уште во текот на денот се знаеше дека ќе пропадне бидејќи излезноста беше минорна !
На референдумот излезе само тогашната опозиција, сите останати и оние поддржувачите на тогашната власт како и неутралните си останаа дома...
Арно ама и таа партија(денешната власт) што тогаш како опозиција го поддржа референдумот веќе одамна не е истата, свртени се за 360степени и секој потег им е кикс...

Симптично е како сакаш да го аменстираш шефот од одговорност за овој случај, повикувајќи се на рамковниот договор ама ок, ако ти мислиш дека не е одговорен нека ти биде.
Али како Македонец најдобро треба да знаеш дека договорите не мора да се почитуваат, умешност на еден политичар е да најде начин да го одигра тоа во корист на неговиот народ.
Твојот шеф, тој што уште кече на глава не ставил, очигледно не сака тоа да го направи од нему познати причини, угодува и сервилен е на сите албански барања, дури и на ваквите- најпонижувачки.

али нема везе... Стефче го заеба Бранко... ТОААА !!!:vozbud:
Кој амнестира бе кој шеф кои бакрачи сите да ги е*ам до еден за тоа што ги амнестираа .... што можеме јас и ти денес да направиме да не биде тоа така. Пред 12 години ни е речено или ќе живеете вака заедно или нема да ве има како држава. Јас,ти...сите воде сме против ама што течуди незнам. Територијална поделба имаше, седнаа у собрание, у влада, им дадовме јазик, им дадовме универзитет се чудам како се чудите Форинас што е станат министер. Тоа е бавчата што ни ја ископаа пред 12 години што не изработија ко бугарска скупштина. Ништо не треба да не изненади теренот во државата ни е таков.

Аааа да да го заеба гадно :D.

Брат,го оправдуваш уште?:vozbud:

BDZvdZ2CUAAN7cL.jpg:large

Што е наредно, Брејвик за одбрана да го ставиме

Државата ни стана една голема курва. Кога преги ја прочитав веста ме обзема еден голем гнев, омраза а во исто време ми идеше да си ги истурам цревата.
Неможам само да замислам колку долно изгледаме во очите на соседните земји, на пример Србија. Ние сме само едни обични пички. Deal with it.
Срамота.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom