Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.999
- Поени од реакции
- 61.818
Да си сигурен дека не е, има уште доста удолу.прашање е дали дури и овој срамен чин, е дното ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да си сигурен дека не е, има уште доста удолу.прашање е дали дури и овој срамен чин, е дното ...
Мене не ми се допаѓа тоа, тебе не ти се допаѓа тоа, на сите нас не ни се допаѓа тоа... Пред 12 години ни направија војна со цел да биде вака како што е сега ... Подготвен терен за дестабилизација и општество што вакви работи ќе го испровоцираат и ќе го извадат од колосек. На Европа не и одговара Македонија да биде држава и тоа треба на сите да ни биде јасно тие нема никад да кажат дека ни згрешиле. НИКАД !!! Несмееш да бидеш разочаран нека бидат разочарани тие гомната што на добиена војна на терен седнаа да преговараат на маса и им пушеа ку*ови на Олеснувачите тука. Ја сум горд што Македонија денес е со народ кој е освестен имаш интернет нови работи се дознаваат знаеш да процениш секаква ситуација. Кривицата барај ја во тие што за посавео прашање егоистички рекоа ''Некои прашања не заслужуваат одговор''. Е па господо буљаши вие сте криви што немаме наш градоначалник во Струга од 2004, вие сте криви што немаме градоначалник во Чаир, вие сте криви што ги примивте во влада и ги направивте политички фактор во државава. Да ве е*ам у г* сите до еден аир да не видите за велепредавството на нацијата во 2001 кога седнавте на маса да преговарате на добиена војна !!! Ние добивме војна на терен...на договор ја изгубивме а договорите црно на бело се почитуваат не ова првото...ние сме тие генерации што ги трпиме последиците од подготвениот терен пред 12 години кога и направија рестарт на македонската држава.Видете кој е нов министер за Одбрана ... вие за ова се фаќате, бем ти мрак у држава, форумов на времето предводеше иницијативи за да не се смени името, сеа у пакет со 85% од медиумиве го премолчува фактот дека оној што на времето директно учествуваше во атак на земјава и убиваше македонци, денес е министер за одбрана, ова ако не е у интерес на државава и народов у неа ондак незнам што е. Не се плука само на денешниов народ, нит на оние кои загинаа за земјава у 2001, туку се плука на Се она што претставувало борба за незавнисна Македонија, ова ти е исто ко покојни (ваљда) Бин Ладен да беше министер за одбрана кај америве.
Разбирам политиката е забранета али ова у ист кош да се стави со оние политички преписки е нонсенс, најмасовен македонски нет форум е ова со големо влијание у нет просторот а и надвор од него, нејсе, терајте, ја поразочаран ко Македонец никад не сум бил, а знаејќи не, прашање е дали дури и овој срамен чин, е дното ...
![]()
![]()
![]()
Видете кој е нов министер за Одбрана ... вие за ова се фаќате, бем ти мрак у држава, форумов на времето предводеше иницијативи за да не се смени името, сеа у пакет со 85% од медиумиве го премолчува фактот дека оној што на времето директно учествуваше во атак на земјава и убиваше македонци, денес е министер за одбрана, ова ако не е у интерес на државава и народов у неа ондак незнам што е. Не се плука само на денешниов народ, нит на оние кои загинаа за земјава у 2001, туку се плука на Се она што претставувало борба за незавнисна Македонија, ова ти е исто ко покојни (ваљда) Бин Ладен да беше министер за одбрана кај америве.
Разбирам политиката е забранета али ова у ист кош да се стави со оние политички преписки е нонсенс, најмасовен македонски нет форум е ова со големо влијание у нет просторот а и надвор од него, нејсе, терајте, ја поразочаран ко Македонец никад не сум бил, а знаејќи не, прашање е дали дури и овој срамен чин, е дното ...
![]()
![]()
![]()
А мислиш сеедно му е на него Џафери што станува Министер? Од кај знаеш може дил има направено за закон на Бранители ....ја и ти само може да нагаѓаме ни мене не ми се допаѓа ама ние ги трпиме последиците од Криминалот наречен Охридски Договор нашиве генерации....додека некоја друга генерација не го ревидира. А ќе го ревидира.....тоа е тоаова со знамево треба да му дојде како некој 1-1 резултат.
ДУИ и Ахмети со овој потег не само што праќаат порака, туку и го понижуваат цел Македонски народ. Уште еднаш големо фала на Груевски, премиерот со ниеден машки хормон во него.
Изборите еве кај се, ќе го напишам Талат Џафери на ливчето и ќе го заокружам, за да можат ВМРОвските македонци на батерии, што ги броја ливчињата, да видат одприлика каде пуши нивниот лидер.
секоја чест, потпишувам со двете раце.ова со знамево треба да му дојде како некој 1-1 резултат.
ДУИ и Ахмети со овој потег не само што праќаат порака, туку и го понижуваат цел Македонски народ. Уште еднаш големо фала на Груевски, премиерот со ниеден машки хормон во него.
Изборите еве кај се, ќе го напишам Талат Џафери на ливчето и ќе го заокружам, за да можат ВМРОвските македонци на батерии, што ги броја ливчињата, да видат одприлика каде пуши нивниот лидер.
Хаха, каков дил бе, абе ти се читаш ли бре, какви се тие дилови човече ? Со човек кој директно учествувал у убивање на македонци да се пазариш за позиција, министер за одбрана на Република Македонија ? Па кој го прави тоа ?А мислиш сеедно му е на него Џафери што станува Министер? Од кај знаеш може дил има направено за закон на Бранители ....ја и ти само може да нагаѓаме ни мене не ми се допаѓа ама ние ги трпиме последиците од Криминалот наречен Охридски Договор нашиве генерации....додека некоја друга генерација не го ревидира. А ќе го ревидира.....тоа е тоа.
А мислиш сеедно му е на него Џафери што станува Министер? Од кај знаеш може дил има направено за закон на Бранители ....ја и ти само може да нагаѓаме ни мене не ми се допаѓа ама ние ги трпиме последиците од Криминалот наречен Охридски Договор нашиве генерации....додека некоја друга генерација не го ревидира. А ќе го ревидира.....тоа е тоа.
Кој амнестира бе кој шеф кои бакрачи сите да ги е*ам до еден за тоа што ги амнестираа .... што можеме јас и ти денес да направиме да не биде тоа така. Пред 12 години ни е речено или ќе живеете вака заедно или нема да ве има како држава. Јас,ти...сите воде сме против ама што течуди незнам. Територијална поделба имаше, седнаа у собрание, у влада, им дадовме јазик, им дадовме универзитет се чудам како се чудите Форинас што е станат министер. Тоа е бавчата што ни ја ископаа пред 12 години што не изработија ко бугарска скупштина. Ништо не треба да не изненади теренот во државата ни е таков.Симптично е како сакаш да го аменстираш шефот од одговорност за овој случај, повикувајќи се на рамковниот договор ама ок, ако ти мислиш дека не е одговорен нека ти биде.
Али како Македонец најдобро треба да знаеш дека договорите не мора да се почитуваат, умешност на еден политичар е да најде начин да го одигра тоа во корист на неговиот народ.
Твојот шеф, тој што уште кече на глава не ставил, очигледно не сака тоа да го направи од нему познати причини, угодува и сервилен е на сите албански барања, дури и на ваквите- најпонижувачки.
али нема везе... Стефче го заеба Бранко... ТОААА !!!![]()
Брат,го оправдуваш уште?А мислиш сеедно му е на него Џафери што станува Министер? Од кај знаеш може дил има направено за закон на Бранители ....ја и ти само може да нагаѓаме ни мене не ми се допаѓа ама ние ги трпиме последиците од Криминалот наречен Охридски Договор нашиве генерации....додека некоја друга генерација не го ревидира. А ќе го ревидира.....тоа е тоа.
Јас ја бирам втората опција.......Пред 12 години ни е речено или ќе живеете вака заедно или нема да ве има како држава. .