- Член од
- 2 декември 2010
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 78
TOA BILO SAMO MODA I NISTO DRUGO ISTO KAKO I FUSTANELATA se iskrshivte dokazuvajci civa e taa VELAM ZA SITE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Но тогаш немало телевизија за да ја следат модата, затоа велам дека мора да живееле заедно за да ја пренесуваат модата, а не како што викате вие дека албанците се дојденци овде...TOA BILO SAMO MODA I NISTO DRUGO ISTO KAKO I FUSTANELATA se iskrshivte dokazuvajci civa e taa VELAM ZA SITE
неколку пати сум постирал овде факти каде докажуваат дека овде албанци имало најмалку 8 века....koga dosle samo si go prifatile ona sto go zateknale tuka
--- надополнето: 7 март 2013 во 20:53 ---
te prasav kako gi vikate caksirite no ti ne mi odgovori PRASAJ NEKOJ POSTAR COVEK PA KAZI
Кажува кој?OD SICILIJA I ITALIJA
интересно...а од каде знаете вие дека сте Албанци?...
можеби сте Македонци кои прифатиле туѓ јазик затоа што Гегите ви вршеле терор во селото на дедо ви, пра дедо ви?....
За време на Втора Светска војна, територијата под италијанска окупација е дел од марионетската Албанија. Тогаш се и најголемите балистички етнички чистења по западна Македонија.Zatoa shto nikogash makedoncite ne bile pod albanska vlast?
NAJGOLEMITE ETNICKI CISTENJA SE ZA VREME OTOMANSKOTO VLADEENJE SO BALKANOT KADE STO DENESNI DELOVI NA AL BILE NASELENI SO MAKEDONCI OVOJ PROCES SE ODVIVA NAD 1000 G I SE USTE TRAE nie sekogas se povlekuvame kon istokЗа време на Втора Светска војна, територијата под италијанска окупација е дел од марионетската Албанија. Тогаш се и најголемите балистички етнички чистења по западна Македонија.
Плус, од после Прва светска, до ден денешен, мал дел од Македонија припадна под албанска капа (Голо Брдо, Мала Преспа...)
А може и да се каже дека оние делови од РМ, во кои денес владеат Албанците се полоши за Македонците одколку деловите во Албанија или Бугарија.
za tvoeto poteklo mozeme da znaeme samo ako stavis tvoja slika....nie, lesno gi prepoznavame shqiptar ghegs....Zatoa shto nikogash makedoncite ne bile pod albanska vlast?