Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги има у риба, у рио маре со маслиново масло и у лосос, грендланскиот е најдобар. Џабе фрлање пари ти се додатоци од аптека. Веројатно да се оправиш единствен начин ти е трансплатација на црн дроб.
Ги има. Не се сеќавам која цена се, пробај еден месец истерај терапија, заедно со исхраната. Ако намалува, ок е.Ок, штом може соја тамам е. И за риба, штом моќе од конзерва не е проблем пошто само и таква јадам.
Ке кпам после и тоа омега 3, мега омега моделот.[DOUBLEPOST=1412680377][/DOUBLEPOST]Кажи ми овие Мега Омега 3 таблетите, ги има во сите аптеки? Зегин или еурофарм на пример? Или се посебни некој?
Јас ги пиев кога ќе ми текне. Се сеќавам дека во Еурофарм ги немаше, ти од кај ги купи, Зегин?Куппив мега омега, 320 денари се колку за инфо некој друг да го интересира. Како се пијат? Мислам, навечер, наутро.... или нема врска, битно е еднаш у ден да се испие?
Фала чичко гт;нема рецепт, треба само да најдеш од тоа тараната пто ја викам јас и шибај. Иначе се што разбрав и правев и научив за кефирот беше од тука http://forum.kajgana.com/threads/Кефир.66444/
има навистина многу многу корисни информации и ако те интересира навистина интересно е и за читање. Воедно прашај таму кој има од тоа тараната ке ти дадат без проблем.
п.с. таму тараната мораш да ја нерекуваш култура пошто ке ти се лутат, давање разни надимаци на културата го гледаат како навреда.![]()