Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.isrbija.net/showthread.p...-6-1/page2?s=82b38acd018d73f8af926550fe6dff77
Upravo uradio OTA update...oko 80mb je...BB je 3.4.01...potvrdjujem da radi x-sim (moja verzija je 4.11)...
Upravo sam update-ovao na 6.1 x-sim v4 radi sve full cak mi i umeto yug03 sada pise mts
Плус на forum.gsm.mk потврдуваат дечките дека им работи --- надополнето: 4 февруари 2013 во 20:17 ---
Тоа ти е на тебе маката, ти си имал x-sim оригинално за iOS 5... Нема везе тоа со таа x-sim што јас ја купив за 6.0.1
Нејќе нешто апдејт преку iTunes, или сега сите прават, па е оптеретено или Епл намерно нешто ги затворија серверите
Преку iTunes, јас си го спуштив iOS6.1 од друга страна и си го отворив со Shift + Restore iPhone и си го одбрав ipsw-то локално за Update. Незнам, ама мислам дека знајш како оди тоа, најверојатно...
Ако треба асистенција, тука сум!
Ајде аирлијаНешто многу ми стои на injecting remount payload... И кај вас беше вака?
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 21:55 ---
iPhone 4s, iOS 6.1 jailbroken!
Потврдувам и јасПотврдувам дека X-Sim работи на 6.1
Потврдувам и јас
Патем, X-sim мора да е апдејтирана на најновиот firmware, инаку не работи со iOS 6