iOS 6 Untethered Jailbreak

http://www.isrbija.net/showthread.p...-6-1/page2?s=82b38acd018d73f8af926550fe6dff77

Upravo uradio OTA update...oko 80mb je...BB je 3.4.01...potvrdjujem da radi x-sim (moja verzija je 4.11)...

Upravo sam update-ovao na 6.1 x-sim v4 radi sve full cak mi i umeto yug03 sada pise mts
Плус на forum.gsm.mk потврдуваат дечките дека им работи --- надополнето: 4 февруари 2013 во 20:17 ---

Тоа ти е на тебе маката, ти си имал x-sim оригинално за iOS 5... Нема везе тоа со таа x-sim што јас ја купив за 6.0.1

Аха, епа ако го update-оваш, баш ме интересира, дали ќе работи со 6.1. Можно е јас да грешам... не велам не.. ама точно, за да го надоградам од 5.1.1, до 6.0.1, морав да ја надоградам картицата.
(y)(y)(y)

Нејќе нешто апдејт преку iTunes, или сега сите прават, па е оптеретено или Епл намерно нешто ги затворија серверите

Нејќе нешто апдејт преку iTunes, или сега сите прават, па е оптеретено или Епл намерно нешто ги затворија серверите

Преку iTunes, јас си го спуштив iOS6.1 од друга страна и си го отворив со Shift + Restore iPhone и си го одбрав ipsw-то локално за Update. Незнам, ама мислам дека знајш како оди тоа, најверојатно...

Ако треба асистенција, тука сум!

Преку iTunes, јас си го спуштив iOS6.1 од друга страна и си го отворив со Shift + Restore iPhone и си го одбрав ipsw-то локално за Update. Незнам, ама мислам дека знајш како оди тоа, најверојатно...

Ако треба асистенција, тука сум!

Да, ама ми дава Error на верификација, дефинитивно е нешто со нивните сервери, го имам и јас локално IPSW :D

Нешто многу ми стои на injecting remount payload... И кај вас беше вака?
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 21:55 ---
iPhone 4s, iOS 6.1 jailbroken!

Нешто многу ми стои на injecting remount payload... И кај вас беше вака?
--- надополнето: 4 февруари 2013 во 21:55 ---
iPhone 4s, iOS 6.1 jailbroken!
Ајде аирлија :D

Е сега да прашам нешто, како уствари да дојдеме до кракнатите игри и апликации ? Знам нешо преку инсталоус беше, ама више не постои тоа...

Потврдувам дека X-Sim работи на 6.1
Потврдувам и јас :)

Патем, X-sim мора да е апдејтирана на најновиот firmware, инаку не работи со iOS 6

Потврдувам и јас :)

Патем, X-sim мора да е апдејтирана на најновиот firmware, инаку не работи со iOS 6

Потврдено и од мене... сите шо имаат X-Sim шо работи на iOS 6.0.1, треба да можат да надоградат до iOS 6.1 и да Jailbreak-оваат или да си останат на iOS 6.0.1 и да Jailbreak-оваат, ќе работи во двата случаи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom