Проблем со наградните пораки на ONE

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа го кажав јас во горниот пост ти вика бесплатни минути кон сите мрежи колку сакаш , плаќаш 500 денари а ако извршиш минимум 200 повици а воспоставување повик ти е 2.5 ден помножи со 200 ти доаѓа 500 плус на претплатата а на рекламата тоа не го кажуваат , 200 повици во еден месец е претерано малце сигурно ќе направиш минимум 500 по 2.5 денари = 1250 денари + 500 претплата = 1750 значи пак не е ефтина претплата .
Ти да не си секретарка па 200 повици месечно да ти се претерано малце? o_O

Ти да не си секретарка па 200 повици месечно да ти се претерано малце? o_O
Дај брат не заебавај минимум по 200 повици се прават месечно кај кој и да било , плус земи кога би имал бесплатни минути кон сите мрежи не ќе ги оставам да трошат кредит за да ми се јават а јас да имам бесплатни али воспоставување повик е тоа кине многу .

Дај брат не заебавај минимум по 200 повици се прават месечно кај кој и да било , плус земи кога би имал бесплатни минути кон сите мрежи не ќе ги оставам да трошат кредит за да ми се јават а јас да имам бесплатни али воспоставување повик е тоа кине многу .

aloo tie 200 povici ti se presmetani u pretplatata, ne plakjas nisto ako ne go nadmines toj limit tuku plakjas 500ce samo, podeli 500 so 2,5 ;)

aloo tie 200 povici ti se presmetani u pretplatata, ne plakjas nisto ako ne go nadmines toj limit tuku plakjas 500ce samo, podeli 500 so 2,5 ;)
Ти не ја сваќаш претплатата тие 500 денари ти се само за да имаш бесплатни минути кон сите мрежи, 5000 смс и 5000 мб интернет, а секој повик што ќе го воспоставуваш ти зема 2.5 денари од повик нема ни 200 повици ни ништо фактички почнуваш со 500 денари сметка и со секој воспоставен повик ти се зголемува сметката значи колку повеќе повици имаш толку поголема сметка .

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ти не ја сваќаш претплатата тие 500 денари ти се само за да имаш бесплатни минути кон сите мрежи, 5000 смс и 5000 мб интернет, а секој повик што ќе го воспоставуваш ти зема 2.5 денари од повик нема ни 200 повици ни ништо фактички почнуваш со 500 денари сметка и со секој воспоставен повик ти се зголемува сметката значи колку повеќе повици имаш толку поголема сметка .

претплатата не ја почнуваш со 500 денари и после секој повик 2.5 денари, си помешал од некаде досега два пати ти објаснија.

Прво трошиш од тие 500 денари па после ја надминуаш претплатата, ако сакаш кладба ќе дојдам каде и да живееш и ќе се обложиме. Ако сакаш ќе снимам кај што ги прашувам на контакт центар како е правилно.

Ако направиш 200 повици во месецот плаќаш чисто само 500 денари ништо повеќе

Не си сфатил, во рамки на претплатата од 500 денари има вклучено 200 повици, т.е. за секој по 2.5 денари, доколку се искористат тие, се доплаќа за секој нареден повик по 5.9 денари, а не 2.5.

One-Nesposobni biznismenchinja koi si se bogatat pravejki raznorazni fintici i izmami. (Definicija vo recnik)

Одјавете се од наградната игра,пратете порака на бројот 1400 со текст Stop.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom