Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во просек концертите му траат околу 3:30 - 4 саати, а новиот албум и целиот да го испее нема да трае повеќе од 40 минути, што значи ...Абе дали ќе презентира нов албум со нови песни,или ќе пее од постарите песни ?
Фала на информацијата,значи идеме.Да не си случајно запознаена со тоа дали и уште колку карти има во продажба?Во просек концертите му траат околу 3:30 - 4 саати, а новиот албум и целиот да го испее нема да трае повеќе од 40 минути, што значи ...![]()
Знам дека во партер речиси да нема карти веќе или ако има се од последниот ред, а страничните блокови имаат сигурно и повеќе од половина слободни места ...Фала на информацијата,значи идеме.Да не си случајно запознаена со тоа дали и уште колку карти има во продажба?
Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.
Колку да знаете...![]()
овој е дел од мој пост после концертот пред 2 години шо беше... дискутиравме нешо за цената на билетите шо беше тогаш ама тоа не е битно воопшто...
"интересен феномен е ова со преценувањево и со ценава на билетите... не само за Балашевиќ него општо за сите што доаѓаат на концерт кај нас.. за Балашевиќ ај некако можам да разберам, немал концерт во Македонија 7-8 години па народот толку долго време го чекаше, и играа на таа карта и тој и Авалон, сега и кој знае кога и сигурен сум и 1000 денари да беше картата само за концертот салата пак ќе беше исполнета до крај.. плус Ѓоле има повозрасна публика која што најверојатно според нив може и да си дозволи да ја плати таа карта од 20 евра... и мене тоа ме бендисува... значи немаше воопшто падобранци и на концертот, туку вистински фанови на Балашевиќ... на кој друг концерт ќе видиш парови од 50 - 60 години кои што играат заедно и ги пеат сите песни од А до Ш... "
Сепак е премногу. Ќе видиш дали нема да има падобранци. Ќе соберат пари, ќе дојдат за една песна и после цел живот ќе зборуваат како поминале... снимајќи со телефонот, пола концерт.
Има уште карти знае некој? Планирам утре да одам да купам...