Ѓорѓе Бaлaшевиќ - СЦ Борис Трајковски - 19.04.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Odime, definitivno ova ne se propusta(y)

I sanjarim o tebi, sve ljubim te u sebi
i patim, kako ne bi, jer volim te, my baby!
Pratim te k'o UDBA, jer ti si moja sudba,
ma, ti si jedno čudo, Baby Blue!

Абе дали ќе презентира нов албум со нови песни,или ќе пее од постарите песни ?

Абе дали ќе презентира нов албум со нови песни,или ќе пее од постарите песни ?
Во просек концертите му траат околу 3:30 - 4 саати, а новиот албум и целиот да го испее нема да трае повеќе од 40 минути, што значи ... :)

Во просек концертите му траат околу 3:30 - 4 саати, а новиот албум и целиот да го испее нема да трае повеќе од 40 минути, што значи ... :)
Фала на информацијата,значи идеме.Да не си случајно запознаена со тоа дали и уште колку карти има во продажба?

Фала на информацијата,значи идеме.Да не си случајно запознаена со тоа дали и уште колку карти има во продажба?
Знам дека во партер речиси да нема карти веќе или ако има се од последниот ред, а страничните блокови имаат сигурно и повеќе од половина слободни места ...

Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.

Колку да знаете... :cool:

овој е дел од мој пост после концертот пред 2 години шо беше... дискутиравме нешо за цената на билетите шо беше тогаш ама тоа не е битно воопшто...

"интересен феномен е ова со преценувањево и со ценава на билетите... не само за Балашевиќ него општо за сите што доаѓаат на концерт кај нас.. за Балашевиќ ај некако можам да разберам, немал концерт во Македонија 7-8 години па народот толку долго време го чекаше, и играа на таа карта и тој и Авалон, сега и кој знае кога и сигурен сум и 1000 денари да беше картата само за концертот салата пак ќе беше исполнета до крај.. плус Ѓоле има повозрасна публика која што најверојатно според нив може и да си дозволи да ја плати таа карта од 20 евра... и мене тоа ме бендисува... значи немаше воопшто падобранци и на концертот, туку вистински фанови на Балашевиќ... на кој друг концерт ќе видиш парови од 50 - 60 години кои што играат заедно и ги пеат сите песни од А до Ш... "

овој е дел од мој пост после концертот пред 2 години шо беше... дискутиравме нешо за цената на билетите шо беше тогаш ама тоа не е битно воопшто...

"интересен феномен е ова со преценувањево и со ценава на билетите... не само за Балашевиќ него општо за сите што доаѓаат на концерт кај нас.. за Балашевиќ ај некако можам да разберам, немал концерт во Македонија 7-8 години па народот толку долго време го чекаше, и играа на таа карта и тој и Авалон, сега и кој знае кога и сигурен сум и 1000 денари да беше картата само за концертот салата пак ќе беше исполнета до крај.. плус Ѓоле има повозрасна публика која што најверојатно според нив може и да си дозволи да ја плати таа карта од 20 евра... и мене тоа ме бендисува... значи немаше воопшто падобранци и на концертот, туку вистински фанови на Балашевиќ... на кој друг концерт ќе видиш парови од 50 - 60 години кои што играат заедно и ги пеат сите песни од А до Ш... "

Сепак е премногу. Ќе видиш дали нема да има падобранци. Ќе соберат пари, ќе дојдат за една песна и после цел живот ќе зборуваат како поминале... снимајќи со телефонот, пола концерт.

Сепак е премногу. Ќе видиш дали нема да има падобранци. Ќе соберат пари, ќе дојдат за една песна и после цел живот ќе зборуваат како поминале... снимајќи со телефонот, пола концерт.

тоа секако дека ќе има посебно сеа од кога стана популарен Ѓоле на фб :pos: коа ќе видам кој се споделува статуси од Балашевиќ ми се повраќа сериозно... ако има пред мене или зад мене и ако замараат ќе летаат шамари :)

Картите одат како алва...

Нека доаѓа побрзо 19ти , предугачок период не ми иде ништо во животов..

Ова го чекам ко трнараунд поинт :)

Соленка малце картата, не викам дека не вреди, ама го гледав во Универзална пред 3-4 години, а иако го слушам не сум некој мегафан па да фрлам 700-че, за тие пари ќе одам на Џаџ Џулс, Дарен Емерсон и Вајт Дајменжн и кусур 50 ќе ми остане. Убав помин на сите што ќе одите.

Има уште карти знае некој? Планирам утре да одам да купам...

Има уште карти знае некој? Планирам утре да одам да купам...

Jaс како што имам информации има уште по некоја карта во Блок 8 и тоа преку оваа страна.

И едвај чекам веќе! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom