Ѓорѓе Бaлaшевиќ - СЦ Борис Трајковски - 19.04.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе одам обавезно овојпат. Го пропуштив претходниот, ама сега мора.

Почитувани,

Како што предходно Ве информиравме, на 19ти Април во арената Борис Трајковски ќе се одржи концерт на еден од најдобрите кантавтори на Балканот-Ѓорѓе Балашевиќ.
Поради огромниот интерес за овој настан, влезниците ќе бидат пуштени во продажба од понеделник 28ми јануари. Влезниците по цена од 700,оо-900,оо денари можат да се набават на вообичените продажни места.

Линк

Eве ги и продажните места за оние кои не знаат.

За да го пропуштиш Балашевич и да отидеш на Архангел, треба да имаш сериозен проблем со слухот, приоритетите и логиката. Ова веќе не е прашање на различни вкусови туку на здрав разум.
Што збориш бе човеку o_O Освен ако не ти е намерна провокација ова си имаш посериозни проблеми и од слухот и од приоритетите и од логикатa. За вкусови не се расправа, ама богами за да го омаловажиш Архангел вака треба да имаш вкус ка кисела зелка.

Се обиде да ги навредиш Архангел, со споредба со овој пајташ, и се дрзнуваш мене да ми кажуваш што сум?! ОК, еве ќе се поправам: БалашевиЧ за преседник на уједињени југословенски народи, а Београд главни град, опет. Претпоставувам дека сега повеќе ти се наполни душичката.

Немој уште еднаш да ги спуштил Архангел на вакво ниско ниво, па да ги споредуваш со некој увезен „херој.“ Оди каде сакаш, само не ги чепкај Архангел!!!

Се обиде да ги навредиш Архангел, со споредба со овој пајташ, и се дрзнуваш мене да ми кажуваш што сум?! ОК, еве ќе се поправам: БалашевиЧ за преседник на уједињени југословенски народи, а Београд главни град, опет. Претпоставувам дека сега повеќе ти се наполни душичката.

Немој уште еднаш да ги спуштил Архангел на вакво ниско ниво, па да ги споредуваш со некој увезен „херој.“ Оди каде сакаш, само не ги чепкај Архангел!!!
Во спротивно што, ќе ме испцуеш до смрт?

Не планирав да одговарам веќе на оваа тема ама на такви тастатура командоси како тебе никогаш не сум можел да одолеам, слабост сте ми.

Аман бе, за Балашевиќ се прај муабет или за Архангел...
И да, не ставај во ист ред Балашевиќ и Белград, нема смисла за толкава неупатеност...

Минатиот беше 800, добро е што не се побудалеа и не бараат преку 1000 со оглед на се што поскапе во овие две години...

Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.

Колку да знаете... :cool:

Престани да се фураш дете, срамота ако публиката на Архангел се искомплексирани створења како тебе што се палат на најмала провокација. Незрело... А за Балашевиќ нема потреба да се коменитра дали е квалитетен музичар делата зборат место него.

Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.
Не волем.

Али кој ги ебе, топ ќе си поминеме.

Ние знаеме за ова ама дал ти знаеш за google и како истите тие может ако сакаат да ги најдат лесно и без да запишуваат па прекуцуваат туку само да прават копи - паст. А у осталом и нека одат, бар нема да седат пред компијутер вака бар ќе бидат на едно место со 8-10.000 народ кој ќе е весел до лудило.

За информација, публиката на концертот пред 2 години беше повеќе од 80% 25-45 годни а имаше и поединци и парови со може 65-70 па и повеќе години. Кажи ми ти дал си видел некаде на едно место публика од 7 до 77 четири полни часа да стои на нозе и да пее заедно со хитови кои настанеле кога можеби вашите и нашите родители си играле со скокалина позади зграда. Ако тоа не е позитивно тогаш јас не знам дал глупавава програма компјутер за секое дете ја поремети младинава...

Ништо против никого а посебно не потив Архангел кои ги ценам, слушам и почитувам ама да се кења каде што не е место и да се потпалува провокации знаеќи дека нема да има санкција, бар не јавно каде некој ќе рече “а бре аман уживајте си во што си уживате и оставете ги другите на раат да сакаат што сакаат“ ни најмалку не е за поздрав. Форумов е за дискусија и споделување на убави работи како овај настан на кој ќе има народ да речеме колку што има жители пута два во Крушево. Ваквите кењања за личност и за делата кои ги направил Балашевиќ можете да си ги кажувате во дома кога нема никој околу зошто во јавност освем што ќе бидете "кул" пред самоте себе 99% од другите ќе бе гледааат со потсмев на нашата културна ненаобразба, другите 1% се вашите браќа/сестри/женски/дечковци... кои си мислат во себе “дај бе затни се не се посрамотувај уште повеќе“ ама немаат срце тоа да ви го кажат во лице за да не се навредите...

Радлер, лош ти е хуморот. Избришани 4 офтопик мислења.

Фан на Ѓ.Б. падна на провокацијата, а не сакам препуцавања у Ноќен живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom