Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што збориш бе човекуЗа да го пропуштиш Балашевич и да отидеш на Архангел, треба да имаш сериозен проблем со слухот, приоритетите и логиката. Ова веќе не е прашање на различни вкусови туку на здрав разум.
Во спротивно што, ќе ме испцуеш до смрт?Се обиде да ги навредиш Архангел, со споредба со овој пајташ, и се дрзнуваш мене да ми кажуваш што сум?! ОК, еве ќе се поправам: БалашевиЧ за преседник на уједињени југословенски народи, а Београд главни град, опет. Претпоставувам дека сега повеќе ти се наполни душичката.
Немој уште еднаш да ги спуштил Архангел на вакво ниско ниво, па да ги споредуваш со некој увезен „херој.“ Оди каде сакаш, само не ги чепкај Архангел!!!
Да, во југотон земав јасКартите во продажба се?
Престани да се фураш дете, срамота ако публиката на Архангел се искомплексирани створења како тебе што се палат на најмала провокација. Незрело... А за Балашевиќ нема потреба да се коменитра дали е квалитетен музичар делата зборат место него.Немој уште еднаш да ги спуштил Архангел на вакво ниско ниво, па да ги споредуваш со некој увезен „херој.“ Оди каде сакаш, само не ги чепкај Архангел!!!
Не волем.Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.
Колку да знаете...![]()
Ние знаеме за ова ама дал ти знаеш за google и како истите тие может ако сакаат да ги најдат лесно и без да запишуваат па прекуцуваат туку само да прават копи - паст. А у осталом и нека одат, бар нема да седат пред компијутер вака бар ќе бидат на едно место со 8-10.000 народ кој ќе е весел до лудило.Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.
Колку да знаете...![]()
Радлер, лош ти е хуморот. Избришани 4 офтопик мислења.Пола од публикава на концертов ќе бидат малолетнички со пенкалце и нотес, каде што ќе ги запишуваат стиховите на Балашевиќ и после ќе замараат по Фејсбук.
Колку да знаете...![]()
Радлер, лош ти е хуморот. Избришани 4 офтопик мислења.