Ѓорѓе Бaлaшевиќ - СЦ Борис Трајковски - 19.04.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.535
Поени од реакции
8.300
Веб-сајт
www.flickr.com
Почитувани, со огромно задоволство Ве информираме, Вашите барања се исполнети !

Време е за нешто убаво !

Во склоп на својата нова турнеја “Осмех се вратио у град”, Ѓорѓе Балашевиќ (човекот за кого не се потребни било какви епитети), доаѓа во Скопје на 19 ти Април !

Место на настанот – акустично совршената арена Борис Трајковски !
Сите детали околу влезниците ќе бидат познати во петок !

Исклучителна задоволна и среќна
Ваша ,
Авалон Продукција

537360_415985968480320_1509068319_n.jpg

FB event

Ихаааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Да исхејтам малце, не е он за во Борис Трајковски и -5 поена за "Осмијех", побогу, човекот е од Нови Сад, србенда, кај му ставиле јекање во наслов на албум кој многу јасно и експлицитно се вика "Осмех се вратио у град".

Да исхејтам малце, не е он за во Борис Трајковски и -5 поена за "Осмијех", побогу, човекот е од Нови Сад, србенда, кај му ставиле јекање во наслов на албум кој многу јасно и експлицитно се вика "Осмех се вратио у град".

не е, бев претходниот пат, не е добро, партерите се лошо наместени и мислам дека треба да има повеќе простор... сепак уште џигерот има последици :)

Е тек сеа колку ќе го има по статуси. Во живо од местото на настанот,со чек-ин :D

Ова ќе ми биде 5-ти негов концерт. На секој ми пее по една песна што ретко ја изведува на концерти ... На претходниот до душа беа две песни: Miholjsko leto и Poslednja nevesta . :)

Оваа година покрај многу други што би сакала да ги слушнам пак, сакам да трепкам и на некоја од овие:

:pipi:

На минатиот не бев дека се погоди со Архангел во иста вечер. Овој пат може да ме спречи само истата причина и ниедна друга :vozbud:

идемо опет масовно :) едвај чекам.. пред 2 и кусур години феноменално оваа година осеќам дека ќе биде уште пофеноменално !!!

Милина...:pipi:

По концертот во 2011 само посакав да не ми е последен негов....и ете,нема да ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom