Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
мразам да местам кревет т.е. никогаш не го местам
мразам да играм оро , исто така неиграм
..................... ај доста е

Mrazam koga nekoj me moli da pravam nesto sto ne mi se pravi pa makar i da moram. A za toa mestenjeto kreveti ili cistenje ednas u nedelata moram da go pravam oti se nerviram koga sedam vo nesredena soba.

Mrzam da kosam treva...hahahahuhuh...znam deka e smeshno ama moram da mu pomozvam na tatko mi zs mn e golem dvoron..ah

Мразам да станувам рано во зима,да смукам по дома коа ме мрзи:angry3: кога морам да седнам и да учам и ред други работи.
П.С.Креветот не ме мрзи да го местам зашто не го ни местам:pos2:

da stanuvam rano u zimo i da idam u prodavnica e nesto sto najvise mrzam!!!!!!!!!!!!!

Шо Мразам??? Мразам искомплексирани будали,Мразам дискриминација,Ја мразам баба ми,Го мразам злате:zlo::tapp: и :pishtoldz:violent1:инџекаро,Мразам коњак,абе ја многу работи сум мразел....Требало да напраите да пишеме ем шо сакаме да има баланс.

Мразам да сечам нокти!!!
Бљак.. се ежам 2-3 дена нон-стоп после сечењето... :nesvest:

Da u4am koa ne mi se u4i, da stanuvam rano uffff smrt mi e toa.....

epten mrazam po 100 pati vo denot da odam vo prodavnica, a uste pojke mrazam ko ke me tera mama da stanam od kompjuter. a pak ko ke treba da stanam rano (najcesto za na skolo) ili ko ke me razbudat komsiite so onaj nivnion piskav glas (mozokot da ti go rasturit use od sabajle) e togas vekeeee .......... ne znam. imat uste mnogu raboti so mrazam ama za to 10 strani nema da mi stignat. so eden zbor receno se mrazam (duri i mrazam da ziveam) :toe: dobro aj sega da ne preteram

mrazam da vadam sadovi od masina!!!
Da cistam koga nekoj drug ke mi kaze!!
Mrazam koga nekoj drug mi kazuva sto da pravam a jas MORAM da poslusam!!
Mrazam da trpam luge sto se zanesuvaat i mislat deka se podobri od drugite!!!....

мразам да чистам...и да одам во продавница...и мразам кога некој се прајт мутаф...ето то мразам:) и нормално мразам "безгрешни" нафуранти...

gi mrazam lugeto koj se falat mnogu, gi mrazam lugeto koj se prat pametni a vsusnost se naj glupi, mrazam debelina, gi mrazam pusacite itn

Не што/кого мразите, туку што мразите да ПРАВИТЕ?
Чита некој што е топикот. :(

Mrazam da cekam. Togas me faka gadna nervoza, uffffffffff :nerv:

Mrazam da ja slusam baba mi kako mi se zali, mrazam da ucam, mrazam da odam da kupuvam, mrazam da si pominuvam tapa u grad, mrazam .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom