Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Мразам кога ме фака мрза за све и свашта,да фрлам ѓубре,да си тргнам накај дома коа е најинтересно,да се качувам до дневна да им донесам на некој вода, да станувам насабајле многу рано и секој ден да каснам у школо..а и од све најмногу мразам да одам у продавницааааа(а пред кука ми е)

najveke mrazam koga treba da cistam ili da usisavam (osnovno domasni higienski raboti) i mn mrazam koga mi e interesno a jas treba da si odam doma

Мразам кога треба да одам у школо,
мразам да идам по леб
мразам да станувам рано
мразам кога треба да си одам дома, а таман станало интересно

Green eye напиша:
najveke mrazam koga treba da cistam ili da usisavam (osnovno domasni higienski raboti) i mn mrazam koga mi e interesno a jas treba da si odam doma

мразам и ја тоа, ама среќа пораснав па на мајка ми се одвикна да ми заповеда :))))

Мразам да слушам кога некој ми држи лекции за нешто што го знам, а често се случува, значи многу мразам, нали?:)

mrzam koga mi se spie a me budat
mrzam koga treba da idam do prodavnica
mrzam koga mi zborat za nesto sto mi go imaa sto pati kazano......

mrzam koga mi se spie,a moram da stanam za u shkolo
mrzam koga treba da idam u skolo,a ima nesto zakon na tv
mrzam koga majka mi po vtor pat kje mi rece da ja namalam muzikata(prviot pat nikad ne namaluvam :) )
i mrzam koga mi se pravi neshto(bilo sto) ,a moram da se vozdrzuvam radi okolinata

mrazam koga spijam da se pisuvaat poraki na mobilen i na sabajle koga me budi ddo mi so negoviot glas dovikuvajki se so komsijata i jas taka fino lepo ke go tresnam prozorecot da sfatat deka nekoj spie i posle uste 10 min slusam kako baba mi mu objasnuva na dedo mi da ne se dere zs spijam a posle istiot muabet mu go prai na komsijata, zivot, mrazam da go slisam tatko mi kako se zali od mene

mrazam se sto e povrzano so povrzanoto so go mrazam zato sea mrazam da mrazam da mrazam i da mrazis i site zaedno da mrazime

Vaka mrazam da idam vo prodavnica,da frlam gubre.mrazam da mi kazuvaat da se trgnam od kompjuter,da ja namalam muzikata a najvise mrazam koa baba mi mi kazuva da si ja sredam sobata:nerv:

paaaaa mrazam da filozofiram so majka mi, posto mnogu e inat i tvrdoglava za nekoi raboti.

Мразам што заглавувам на форум,секогаш кога сакам сабајле да станам рано.Еве како сега.:)

Мразам кога нема да се слушнам со Бибика олку долго колку деновиве. И, мразам кога ќе кажам нешто вакво, а таа нема да ми даде зелено*. :)

*Го ебав сега ежот, ми ја исклучија админите репутацијата. :)

Најмногу мразам ко ќе станам од спиење, ужасно се чувствувам..После се подобрува ситуацијата..Е јас сакам да одам на пазарење зошто продавачот е луд и секогаш ми кажува некоја заебанција, па затоа пазарам само јас..

...

Мразам многу работи...
1.мразам кога треба да излезам и да видам некои луѓе кои не сакам да ги видам
2.мразам кога не ми е се чисто
3.мразам кога треба да мијам садови
4.мразам кога јас чистам а сите ми растураат
5.мразам кога читам а моите низ дома го пуштиле телевизорот до крај на некоја шпанска серија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom