Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
foxy roxy напиша:
gi mrazam lugeto koj se falat mnogu, gi mrazam lugeto koj se prat pametni a vsusnost se naj glupi, mrazam debelina, gi mrazam pusacite itn
Оф топик-Мразам луѓе што дискриминираат!Да сум те знаела лично биди сигурен,а дека би ми била на листата!:wink:

Мразам кога некој ќе ме разбуди од сабајле,тогаш сум нервозна обавезно!
Мразам кога некој ќе го прашам на пр.од кај ти е маичкава да почне да ми збори од составот на маичката па процесот..па бла бла....

Мразам да станувам рано како денес,
мразам да си ја средвам детската..
Мразам да одам на забар

Мразам да станувам рано.
Мразам кога ми забрануваат нешто.
Мразам кога околу мене има луѓе кои шират негативна енергија. Ммразам кога нешто ќе ми откажат во последен момент.
Мразам кога .... Е има многу работи што мразам, ама не ми текнуваат во моментов, ќе пишам пак покасно, има уште многу работи да додадам:)

Мразам кога луѓе ми се курчат, потпаднати се под феноменот на општа хистерија, а јас не смеам да ги изнесам јавно сите мои сознанија. :(

мрзам кога луге ме лажат
мрзам кога се праат фраери
мрзам кога со чоек ке се договараш да одиш негде и у последен момент ти откажува

Мрзам кога некој ќе ми се рашмата на уво дур јаде.
Мрзам кога некој ќе се изнервира и на крај ја ќе испаднам крива.
Мрзам кога некој не знае да разбере не.

Мразам (или повеќе имам некоја интимна жал) кога луѓето настапуваат априори со осуди, само зашто некогаш биле повредени ненамерно. :(

mrzam da frlam gjubre
mrzam da idam u prodavnica
mrzam koa nekoj saka da me kontrolira

Mrazam da odam vo prodavnica, da si ja sreduvam sobata,mrazam luge koga pocnat da me ubeduvaat vo nesto, koga nekoj me laze,koga treba da odam na lekar itn.....

мразам да станувам насабајле...посебно во зима ...мразам да идам во продавница кога имам другарки дома...мразам кога не сум во право...

Мразам кога сум болен.
Мразам коа морам да учам а ме мрзи.
И мразам да пишувам есеи.

Мрзам кога станува сабајле за во школо
Мразам кога ке треба да напишам домашна и терам некој друг да ми пишува
Мразам кога имам латински најдосадниот час на планетава
Мразам кога зборам со дете а не ме гледа во очи
Мразам 1 Септември
ако ми текне уше нешо ке допишам

mrazam da bidam potceneta.
mrazam koga ke razocaram nekoj a posle istiot ocekuva da mu se pravdam i objasnuvam zaso nesvesno del od mene go razocaral?!
mrazam da idam u wc.

Мразам кога ќе ми речат-поголема си
Мразам кога ќе чујам некоја одвеана песна,после цело време ја пеам,а се случува и така да се избрукам пред некој.
Мразам горила(bodyguards).Затоа сега одам на часови по дивјачко карате:)они на мене...:)
Мразам реклами среде интересна сцена од некој филм.
Мразам да ми се дерат(гласно зборуваат над глава)Е тогаш врела пот ме облива и на -20...

Имаше уште,ама не ми текнува...ај после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom